#ggosmanpaşa#
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 462
Girilir hocam sıkıntı yok 16 GB ram'den iyidirYok hoca girilmez buna
Girilir hocam sıkıntı yok 16 GB ram'den iyidirYok hoca girilmez buna
Desene hocam o zaman patriot iyidir alınır2x alınıyor zaten 32gb de yetiyor
Hoca fikrinden niye bu kadar erken döndün senin hesaba göre 2x24 48 oluyorya benzer fiyataDesene hocam o zaman patriot iyidir alınır
Ben tek modül yani toplamda 16 GB ram alıncak zannettim ondan, yani 32 GB fazlasıyla yeterli olacaktır zatenHoca fikrinden niye bu kadar erken döndün senin hesaba göre 2x24 48 oluyorya benzer fiyata
Aslında buda mantıklı ama bir karşılaştirma videosu olursa ne kadar FPS farkı var mhzler arasında görsek iyi olurHoca fikrinden niye bu kadar erken döndün senin hesaba göre 2x24 48 oluyorya benzer fiyata
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...5-expo-bulk-single-kit-fiyati,1604100175.htmlArkadaş yeni sistem topluyor malum ramler uçmuş bu fiyata bu ram alınır mı? Tavsiyelere açığım.
Hayır hocam hiç değil, siz oyun bilgisayarı topluyorsunuz 2x olduğu sürece 32 çok rahat yeter. 48 yapayım diye 1.5 kat gecikmeyle, vasat chiplerle uğraşılmaz viperden şaşmayın, mümkünse dual kitlere bakın.Aslında buda mantıklı ama bir karşılaştirma videosu olursa ne kadar FPS farkı var mhzler arasında görsek iyi olur
Patriot babadır ya. Son zamanlarda H-die göndermeye başladı ama ona rağmen daha iyi. (A-die'a düzelttimi tekrardan bilmiyorum.)
Buyur hocamAslında buda mantıklı ama bir karşılaştirma videosu olursa ne kadar FPS farkı var mhzler arasında görsek iyi olur
24 GB tercih ederdim ben olsamPatriot babadır ya. Son zamanlarda H-die göndermeye başladı ama ona rağmen daha iyi. (A-die'a düzelttimi tekrardan bilmiyorum.)
32 kullanıyozBuyur hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
24 GB tercih ederdim ben olsam
İnsanların RAM darboğazına takılmasından iyidir
FPS farkediyor tabi de MMO oyuncu değilsen, keyfine oynuyorsan o da çok farketmiyor32 kullanıyoz. Bir de Ram latency hikayelide aman aman farketmezde, fps te çok farkediyor.
Hocam bunlar neden alınmamalıyı destekler nitelikte olmuşBuyur hocam
Hocam 200 FPS alacağına 180 FPS alıyorsun çok bir fark yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
24 GB tercih ederdim ben olsam
İnsanların RAM darboğazına takılmasından iyidir