iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A - Apple - PT
Apple markalı iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknoloji güvencesiyle
Normal fiyatı bu.Eğitim indirimi ile 18999 tl![]()
Apple markalı iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknoloji güvencesiylewww.pt.com.tr
Normal fiyatı 20bin galiba hocam bununNormal fiyatı bu.
ptde hep bu para değil mi zaten öğrenci indirimiyleNormal fiyatı 20bin galiba hocam bunun
Eğitim indirimi takip etmediğim için bilmiyorum ki fiyatınıptde hep bu para değil mi zaten öğrenci indirimiyle
oyuncak gibi tablet 19k şaka gibiEğitim indirimi ile 18999 tl![]()
Apple markalı iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknoloji güvencesiylewww.pt.com.tr
İpad yakın zamanda zam yediIpad air 5'i buradan daha ucuza almıştım geçen sene... Zamlar çok üzüyor
Alıştılar ya apple markasıyla 60hz ips bleed'den ağlayan tabletler satmayaoyuncak gibi tablet 19k şaka gibi
Bu cihaz yerine Android Samsung honor redmi Xiaomi almanız daha iyi olur sırf Apple diye bu paralar verilmesini anlamıyorum bu cihazaEğitim indirimi ile 18999 tl![]()
Kesinlikle çok kötü berbat ötesi asla Apple diye alınmamalıAlıştılar ya apple markasıyla 60hz ips bleed'den ağlayan tabletler satmaya