Gta 6 cıkmadan hangi sistemin hangi ayarda kaç fps alacagını söyleyen dümdüz kolpa sıkıyordur. Açmaya açar ama hangi ayarda oynatır belirsiz. Daha 2 sene var cıkmasına neredeyse.Arkadaşlar merhaba abdullah beyin topladığı bu sistem gta6 kaldırır mı? Aynısını toplamak istiyorum
Bu sistem baya iyiydi fakat şuan toplayınca pahalı olur. Gta6 yı her türlü açar.Arkadaşlar merhaba abdullah beyin topladığı bu sistem gta6 kaldırır mı? Aynısını toplamak istiyorum
Bence high ve üstü için 5070 gerekecekGta 6 cıkmadan hangi sistemin hangi ayarda kaç fps alacagını söyleyen dümdüz kolpa sıkıyordur. Açmaya açar ama hangi ayarda oynatır belirsiz. Daha 2 sene var cıkmasına neredeyse.
5070 12gb vram ile ağlar open world bir oyunda 2K ve üstünde. Bu oyun VRAM katili olacak, reddit'de de konuşulan bu. 16GB VRam'li kartlar rahat edecek. Sızıntılara göre 13.5-14gb vram harcadığı söylendi ultrawide (3440x1440)'da. 5070 ti ve 9070XT ekran kartı altında tercih edilmemeli bu oyun için. Ha texture'u medium'a çeker yine oynarsın. Ama işte, yazıktır.Bence high ve üstü için 5070 gerekecek
Gta 6 cıkmadan hangi sistemin hangi ayarda kaç fps alacagını söyleyen dümdüz kolpa sıkıyordur. Açmaya açar ama hangi ayarda oynatır belirsiz. Daha 2 sene var cıkmasına neredeyse.
Gördün mü nasıl atliyorlar
Arkadaşlar merhaba abdullah beyin topladığı bu sistem gta6 kaldırır mı? Aynısını toplamak istiyorum
oyun çıksın sonra karar verelim neyin destekleyeceğineGördün mü nasıl atliyorlar![]()
hocam 4k en azından benim için absürt bir çözünürlük, 2k da high 5070 ile fsr vs ile bence rahat 70 75 fps vericek icimden gelen bu5070 12gb vram ile ağlar open world bir oyunda 2K ve üstünde. Bu oyun VRAM katili olacak, reddit'de de konuşulan bu. 16GB VRam'li kartlar rahat edecek. Sızıntılara göre 13.5-14gb vram harcadığı söylendi ultrawide (3440x1440)'da. 5070 ti ve 9070XT ekran kartı altında tercih edilmemeli bu oyun için. Ha texture'u medium'a çeker yine oynarsın. Ama işte, yazıktır.