🔥İndirim Arctic Xtender Vg ( Dikey Ekran Kartı Destekli ) ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 9.299 TL - 9.599 TL

1. abd ambargosu var

2. apple vergisi diye bir vergi var

3. tek başına çalışan ürünlerde tr payı var

4. özel tüketim vergisi lüks tüketime bağlı % 30 vergi ( sınır 50 bin tl üstü ürünler )
.

.

.

ama bu tek başına çalışıyorsa ve ham fiyatı yüksekse ham fiyatı 4 bin tl olmayan üründe ne vergisi hocam saçmalamayın , onla bu bir mi
Bu Örnek Sadece Arabalara Gelirsen Anlarsın Hocam Az Çok .

Bu Örnek Sadece Arabalara Gelirsen Anlarsın Hocam Az Çok .
konu araba değil ama 3.650 tl lik metal yığını , örneklerin absürt , yoksa haklısın bu kadar vergi olmaması lazım , konu bu değil , bu vergilere rağmen bu fiyat olamaz , burda vergilik bir durum yok

230€'ya çıkarmışlar bunu, kendi sitelerindeki fiyata yakın satışta.

Vergi Diye Bir Gerçek Var Hocam , Satıcılar Ayrı Konu Onlarda İşin İçinde Zaten Ama Suç Yine Denetlememekten Geçiyor .

Alıntıyı görüntüle
Telefonla bilgisayar parçasını kıyaslamayın. O vergiler sadece telefonlara özel. Bilgisayar parçalarında %20 kdv dışında bir şey yok. İthalatla uğraşıyorum.

Ülkemizde birçok marka vergiyi bahane edip kol gibi geçiriyor millete. Almayın diyoruz alıyorlar sonra vergi bıdı bıdı...

Telefonla bilgisayar parçasını kıyaslamayın. O vergiler sadece telefonlara özel. Bilgisayar parçalarında %20 kdv dışında bir şey yok. İthalatla uğraşıyorum.

Ülkemizde birçok marka vergiyi bahane edip kol gibi geçiriyor millete. Almayın diyoruz alıyorlar sonra vergi bıdı bıdı...
Yani Vergiler Normal Mi Hocam :)

kasanın fiyatından çok saçma sapan yorumlara sinir oldum. fikri var beyni yok denecek cinsten yorumlar var.

@Gopnik @Cihan karasu
Premium kasalar 150 dolar üstü oluyor, buna da baktım 200 USD miş. Her markanın "premium" kasası oluyor ve genel olarak ucuz değiller. Niye birbirinizi yiyorsunuz. Boşuna premium demiyoruz, Dünyanın büyük bir kesiminin alamayacağı şeyler premiumdur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,382
Üyeler
200,669
Son üye
arthur_callahan

Geri