2 Milyon TL Benzinli Otomatik Geniş Araç Önerisi Boy 205 Kilo 140

Hocam km’ye falan bakmadım işte anladınız siz çok bakmadım
Arabanın nasıl olduğunu kastediyorum temizi bulunursa alınır gibi bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konforu falan çok iyi benim deneyimleme fırsatım olmuştu
BMW , MERCEDES , AUDİ Bunların Konforu Zaten Güzel Hocam .

Bu paralara alınmaz hocam.Arkadaşın kriterlerine uygun değil.Ford grubunda bu saatten sonra alınıp binilecek tek arabanın Ford Puma olduğunu söyledim.Kriterlerinize Puma uygundur demedim.Yukarıda söyledigim gibi accord tavsiye ediyorum

Bu bütçede milletin abartı sıfırdan pahalı c segmenti 2. El arabalarına çok gerek yok , sıfır kia sportage live bakılabilir

7 serisi baba arabadır ama bu çok temiz bi örnek değil sanki
Hocam temiz örnek olsa bile bu arabalara standart kullanıcıların binmesi çok zor.Nerde ne zaman sıkıntı açacağı belli olmayan arabalar ki zaten atılan örnek de ben sıkıntı açarım diye bağırıyor.Arkadaş bu arabayı alınca bir de yanına fazladan bu araba parası kadar para koysun anca yürütür.

Selam arkadaşlar max 80-90k km de kazasız boyalı olabilir geniş araç önerisi yapabilirmisiniz ?

max bütçe 2 milyon TL

Yakıt sorun değil benzinli olsun fazla yaksın ama sanayi ile akraba olmayayım yeter.

Aklımda Bu var Tavsiyelere açığım

bu paraya bundan iyi yok bence özellikle şanzıman gayet sorunsuz ama zor satarsın piyasası ağır.

Dq200’e bebek gibi bakmazsan dağ olur. Şanzıman yağı kavraması 50-60 bin km gelince paşa paşa değiştirmen gerekir
180K'da SuperB kavramasını ilk kez değiştirdik, basınç tüpü, şanzıman mekatronik yağı, kavramasına volantına hiç dokunmadık 180K civarına kadar.
Zaten kuru tip şanzımanda şanzıman yağı aman aman önemli değil ıslak kavrama kadar, 2LT civarında bir yağ hacmi var şanzımanın. Mekatronik biraz şansa bağlı ama DQ200 ile alakası yok, bütün DSG lerde mekatronik şansa bağlı biraz. Eğer bir araca eziyet edilmemişse ve ekstra bir sorunu yoksa 50-60K da kavrama bitmez, 100-120K dan önce titreşim, kaçırma gibi sorunlar çok zor.
Bu 180K nın çoğunluğunda kullanan da 40-50 yaşında Çift kavrama, kuru kavrama nedir bilmeyen bir adam, tamamen istanbul içi kullandıldı bu araç ona rağmen 180K gitti.

180K'da SuperB kavramasını ilk kez değiştirdik, basınç tüpü, şanzıman mekatronik yağı, kavramasına volantına hiç dokunmadık 180K civarına kadar.
Zaten kuru tip şanzımanda şanzıman yağı aman aman önemli değil ıslak kavrama kadar, 2LT civarında bir yağ hacmi var şanzımanın. Mekatronik biraz şansa bağlı ama DQ200 ile alakası yok, bütün DSG lerde mekatronik şansa bağlı biraz. Eğer bir araca eziyet edilmemişse ve ekstra bir sorunu yoksa 50-60K da kavrama bitmez, 100-120K dan önce titreşim, kaçırma gibi sorunlar çok zor.
Bu 180K nın çoğunluğunda kullanan da 40-50 yaşında Çift kavrama, kuru kavrama nedir bilmeyen bir adam, tamamen istanbul içi kullandıldı bu araç ona rağmen 180K gitti.

kavraması bitik araba arıza lambası yakmaz zaten sana sürüşte hissedilir ve yakıt tüketimi olarak dezavantaj olarak döner sana. Bi kere şanzımanın saçma sapan yazılımı araba daha 5 kmye 7 kmye gelirken 2 ye atıyor veya o kmlerde aracı 2 de götürmeye çalışıyor (avm otoparklarında yer ararken mesela)

Mekatronik şans 👍

Kuru kavramanın sıkıntı olmasının sebebi şu; şanzımanın yağ kapasitesi dediğin gibi 2 litre civarı bişey olduğu için çok ısınabilen bi şanzıman. Islak tip kuru tip bu yüzden diyoruz ıslak tipler daha yüksek toleranslarda. Zaten neredeyse yağsız bir şanzıman olması sıkıntı 😄

Adam 2. El alcak bide sonuçta önceki sahibi nasıl kullandı bilemeyiz. Dq200ü bozulmayacak gibi davrandığında işte bu sorunlar ortaya çıkıyor. Şanzıman ısınmadan gazlamak, çok kickdown yapmak, sürekli vites düşürt yükselt pist kullanımı gibi yaptığında sıkıntı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,747
Üyeler
201,020
Son üye
Specter52

Geri