🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Samsung galaxy buds4 pro var yaşadığım yerde birisi kapalı kutu 6k civarında satıyor. Bu model nasıl olurdu :D

nothing ear serisi yüksek sesten ziyade kaliteli ses ve anc ile ön plana çıkar. yüksek ses olarak cmf buds 2 plus alabilirsin. hepsiburadada 1999tl. baya da işini görür. bass konusunda rakipsizdir.
ses kalitesi ve nc iyiyse hepsinden önemli ama benim nalet minik kulaklarım her türlü kulak içi kulaklığı reddediyor seste uyuyamıyorum mesela eczanede bulunan tüm kulak tıkaçlarını denedim onlar bile kulağıma uymuyor o yüzden alıcaklara hayırlı olsun aynı kalitede kulaküstü beklerim ben ancak

ses kalitesi ve nc iyiyse hepsinden önemli ama benim nalet minik kulaklarım her türlü kulak içi kulaklığı reddediyor seste uyuyamıyorum mesela eczanede bulunan tüm kulak tıkaçlarını denedim onlar bile kulağıma uymuyor o yüzden alıcaklara hayırlı olsun aynı kalitede kulaküstü beklerim ben ancak

hocam şöyle bilgi . nişanlımın boyu 1.50 minyon tipli. onda bu kulaklık var. ona oluyor ise sana da olur herhalde. :)

Nothing kalitesinde kulakusu kulaklık olarak bunu öneririm. https://www.akakce.com/bluetooth-ku...one-pro-anc-kulak-ustu-fiyati,1212153992.html bass ses kalitesi filan yıkılıyor diyebilirim.

CMF by Nothing Buds Pro 2 den daha mi iyi bu ?
ses olarak daha iyi değil açıkçası ona para verme. buds 2 plus stokları da ha bitti bitecek. ses kalitesi aynı. buds pro 2 de kontrol tekeri var. kutudaki teker fonksiyonel. ses aç kapa önceki sonraki şarkı vs gibi baya pratik.

ses olarak daha iyi değil açıkçası ona para verme. buds 2 plus stokları da ha bitti bitecek. ses kalitesi aynı. buds pro 2 de kontrol tekeri var. kutudaki teker fonksiyonel. ses aç kapa önceki sonraki şarkı vs gibi baya pratik.
pc için bir kulaklık arıyorum da bu kafaüstüler mahvetti beni. acaba ne alsam diye düşünüyordum. bu atılan iyiyse alacaktım da o kadar fırsat değil o zaman anladığım kadarıyla

Mikrofon yorumu alabilir miyim? Kullanan bilen varsa.

Hediye gelmiş. boş duruyormuş
aralarında segment farkı var samsung daha iyi ama daha pahalı
telefonun samsung değilse samsung alma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cidden öyle. hatta ear 3 ün kutusunun mikrofona dönüşüp 90db ye çıkması ciddi fark yaratıyor.
kutusunu mikrofona dönüştürene kadar telefonun mikrofonunu kullanırım, sırf bunun için mi daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,472
Üyeler
200,682
Son üye
omarESSS

Geri