🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Reaksiyon skoru
132
Bu fiyat segmentinde alınacak en iyisi.
Kardeşim kullanıyor ve çok memnun.

Kaliteli bir kulaklık düşünenler var ise hiç düşünmeden bu hem kaliteli hem de dikkat çekici kulaklığı kaçırmaısn derim. bu fiyata bundan iyisi yok.

https://www.beymen.com/tr/search?q=nothing+ear+a

1785745311497.webp

O nasıl bir kutu ya, dıştaki çerçeve tamamen gereksiz. Boşu boşuna kutuyu büyültmüşler. Kutunun mümkün olduğunda küçük köşesiz, ince olması lazım. Cepte rahat taşınabilmeli.

Güzel fiyat

O nasıl bir kutu ya, dıştaki çerçeve tamamen gereksiz. Boşu boşuna kutuyu büyültmüşler. Kutunun mümkün olduğunda küçük köşesiz, ince olması lazım. Cepte rahat taşınabilmeli.
açıkçası kullanımda rahatlık yaratıyor aç kapa filan kolay. bu arada kutusu çok küçük diyebilirim.

Kulakiçi kulaklık arıyorum. Benim için gürültü engelleme vs değil de daha çok dışarıdayken yüksek sesli kaliteli şekilde müzik dinlemek önemli. Bu mu alınır yoksa varmıdır başka önerilebilecek güzel bir kulaklık. Normalde aklımda Anker liberty 5 vardı

Kulakiçi kulaklık arıyorum. Benim için gürültü engelleme vs değil de daha çok dışarıdayken yüksek sesli kaliteli şekilde müzik dinlemek önemli. Bu mu alınır yoksa varmıdır başka önerilebilecek güzel bir kulaklık. Normalde aklımda Anker liberty 5 vardı

Nothing X uygulamasiyla EQ ve hassas ayar cekebiliyorsunuz. Bu fiyata daha iyisi oldugunu sanmiyorum. Temiz ve ayarlanabilir bir ses veriyor. LDAC destegi de var fakat Spotify kullaniyorsaniz fark olmaz.
airpods pro 2 var. yedek olarak alınır mı bu
Bende ikisi de vardi. Gurultu engelleme ve seffaflik modlarinda APP2 cok daha iyi, ses temizligi ve netligi konusunda da Ear(a) daha iyiydi bence.

nothing ear serisi yüksek sesten ziyade kaliteli ses ve anc ile ön plana çıkar. yüksek ses olarak cmf buds 2 plus alabilirsin. hepsiburadada 1999tl. baya da işini görür. bass konusunda rakipsizdir.

Nothing X uygulamasiyla EQ ve hassas ayar cekebiliyorsunuz. Bu fiyata daha iyisi oldugunu sanmiyorum. Temiz ve ayarlanabilir bir ses veriyor. LDAC destegi de var fakat Spotify kullaniyorsaniz fark olmaz.

Bende ikisi de vardi. Gurultu engelleme ve seffaflik modlarinda APP2 cok daha iyi, ses temizligi ve netligi konusunda da Ear(a) daha iyiydi bence.
vardı demişsiniz hocam başka kulaklığa mı geçtiniz?

geçenlerde eşofmanın cebinde çamaşır makinesinde kaldı airpods bozulmadı ama kayboluyor vs. başına bişey gelir diye korkuyorum :D

bass konusunda nasıl sizce ear. gerçi yeni güncellemede airpodslara da eq ayarı geldi baya bass açılıyor denemediyseniz.

vardı demişsiniz hocam başka kulaklığa mı geçtiniz?

geçenlerde eşofmanın cebinde çamaşır makinesinde kaldı airpods bozulmadı ama kayboluyor vs. başına bişey gelir diye korkuyorum :D

bass konusunda nasıl sizce ear. gerçi yeni güncellemede airpodslara da eq ayarı geldi baya bass açılıyor denemediyseniz.
APP3 kullaniyorum su anda.

Bas konusunda Ear(a) APP2'den daha iyi diye hatirliyorum. Ses kalitesi olarak aralarinda cok fark yoktu ama Ear(a) daha netti hatirladigim kadariyla. Ear(a)'nin gurultu engellemesi APP2'nin yarisi kadar oldugundan gurultulu ortamda keyif vermiyordu, o sebeple APP2'yle devam etmistim ben.

Airpodslardaki bas ayarini denemedim, belki sesi daha da guzellesiyordur.

Sormadan soyleyeyim, APP2'den APP3'e gecmenin hicbir mantikli yani yok. ANC biraz daha iyi ve baslar yukseltilmis, harici aynilar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,405
Üyeler
200,674
Son üye
sessizgece

Geri