Büyük Kadınlara Aşık Oluyorum

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
320
Ben benle yaşıt veya benden küçük kadınlara karşı hiç bir zaman bir aşk hissetmiyorum 25 yaşındayım örneğin 20 21 yaşında ki bir kızla aşk yaşamak bana sıkıcı geliyor işte dersten çıktım şu ders çok zordu gibi muhabbetler sanki çocuk bakıyormuşum gibi hissettiriyor en son 29 yaşında ki bir kadınla ilişkim oldu o kadar iyiydi ki kendi hayatında kariyer yapan muhabbeti akan biriydi çoğunuza garip gelebilir

Ben benle yaşıt veya benden küçük kadınlara karşı hiç bir zaman bir aşk hissetmiyorum 25 yaşındayım örneğin 20 21 yaşında ki bir kızla aşk yaşamak bana sıkıcı geliyor işte dersten çıktım şu ders çok zordu gibi muhabbetler sanki çocuk bakıyormuşum gibi hissettiriyor en son 29 yaşında ki bir kadınla ilişkim oldu o kadar iyiydi ki kendi hayatında kariyer yapan muhabbeti akan biriydi çoğunuza garip gelebilir
Bende de aynı durum var 18 yasındayım 24 25 yaş ve üstü kadınlar çekici geliyor

4 yaş fark bir şey değil ki.

Yaşı sizden büyük kadınlar size daha ilgiyle bakar sebebi şu kendisiyle yaşıt bir erkek kendisine bakmaz çünkü bir tür takıntı gibi birsey. Kadınlarda yaş geçtikçe evde kaldım korkusu var çünkü.
Devir değişti gibi ya önceden dm kutusu dolu olan kızlardı şimdi dm kutusu dolu olanlar bizleriz :ROFLMAO: çevremde kariyerim ve iletişimimden ötürü yanıma yalpalanan o kadar 25-30 lar var ki anlatamam... Tercihim sadece cinsel arzularımı tatmin edecek kişilerle vakit harcamak olsaydı ( ki o konularda bile çok seçiciyim ) disiplinimden ve ileri ki ciddi ilişki kuracağım insana karşı duygularımdan çok ödün vermiş olurdum. Çok ilişki iyi değildir. Ciddi ilişki insanı ( doğru insanla ) olmak en iyisi.

diyoduk abi kadinlarin daha olgun olması 1950 lerde felan kaldi yasitlar bile coluk cocuk geliyor 2-3 yaş büyükler daha iyi gibi bide artik böyle bi önyargımda var mesela yaşıtsa işte şöyle çocuktur böyle olgun degildir felan he tabi hepsi öyle degik

Devir değişti gibi ya önceden dm kutusu dolu olan kızlardı şimdi dm kutusu dolu olanlar bizleriz :ROFLMAO: çevremde kariyerim ve iletişimimden ötürü yanıma yalpalanan o kadar 25-30 lar var ki anlatamam... Tercihim sadece cinsel arzularımı tatmin edecek kişilerle vakit harcamak olsaydı ( ki o konularda bile çok seçiciyim ) disiplinimden ve ileri ki ciddi ilişki kuracağım insana karşı duygularımdan çok ödün vermiş olurdum. Çok ilişki iyi değildir. Ciddi ilişki insanı ( doğru insanla ) olmak en iyisi.
Ben henüz o aşamaya gelemedim dm kutum yine boş. Ama o kadınlarla da evlenilmez bence çünkü evlendikten sonra o kadınlar görgüsüz oluyor sizin sağladığınız imkanlarla genelde çevrelerine hava atmaya çalışıyorlar. Birde bu türlerde her sene yeni dyson alma mobilya değişme hastalığı var. Sizi kariyeriniz geliriniz için isteyen kadınlardan uzak durmak lazım ya.

Bende yavaştan o durum olmaya başlamıştı iş yerimden hasta bakıcı kadın 40 yaşında bir kadındı instagramı mı istemişti verdim instagramdan bana yazdı sonra işte buluştuk baya bir aşk yaşadık falan sonra benim aile durumlarından dolayı birden ayrıldık.

Son düzenleme:
Yaşı sizden büyük kadınlar size daha ilgiyle bakar sebebi şu kendisiyle yaşıt bir erkek kendisine bakmaz çünkü bir tür takıntı gibi birsey. Kadınlarda yaş geçtikçe evde kaldım korkusu var çünkü.
Doğru zaten kızlar yaşlandıkça eski güzelliklerini kaybediyor

Geri