$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,580
Agent Router uygun hesaplara 175 dolar değerinde yapay zeka API kredisi veriyor. Claude ve ChatGPT tarafındaki bazı modelleri destekliyor.

Ne veriliyor?
  • $125 API kredisi
  • Desteklenen modeller: Claude Opus 5, Claude Opus 4.7, ChatGPT 5.6 Sol

Kimler uygun?
  • 2025’ten önce oluşturulmuş GitHub hesabı isteniyor
  • Kayıtta GitHub ile giriş şart gibi duruyor; Gmail / kullanıcı adı ile giriş önermiyorlar
Nasıl alınır?
  1. Siteye git: https://agentrouter.org
  2. GitHub hesabınla kaydol / giriş yap
  3. Wallet (Cüzdan) → API Credits bakiyesini kontrol et
  4. Krediyi gördüysen API anahtarını alıp Claude / ChatGPT (API) tarafında kullan
Eski açılmış Github hesabı olanlar kullanabilir (2 ayla kaçırdım) alabilen arkadaşlara hayırlı olsun.

Almadan önce aşağıdaki mesajı okumayı ihmal etmeyin:

40k context'de şunu dönmesi pek hayra alamet değil. Çok bel bağlamayın.
Alıntıyı görüntüle

Ekleme: düşündüğüm gibi, mantıklı bağlam bulamayınca 200 dönüyor ve opus'a geçiyor. 5 midir bilemem. İş kolay gelince tekrar 200 verip; çin modeline geçiyor.

Havuz sistemi var, ama farklı modeller arası bağlam, context aktarımı yapamıyor. manual devam ettirince de compact edilmiş bir bağlamı diğer AI'a devrediyor. Kullanılmaz.

En azından benim kullanımımda böyle tepki verdi. 2 dolar kullanımda 3 satırlık bir iş olan MCP'yi Claude'a entegre işini bitiremedi bile daha.

Yeni ekleme: Screenshot analizi gerektiren task'e geçince, API 400 dönmeye başladı.

Sahte Opus. Kullanmayınız.
Alıntıyı görüntüle

Bunun bilincinde alın arkadaşlar.

Son düzenleme:
125 dolar verdi. Teşekkür ederim.

Ekler

• 1785756623920.webp
    1785756623920.webp
    27 KB · Hit: 342
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
abi yıllarca karbon ayak izi diye kafamızı yiyip şu yapay zekaları bedavaya dağıtmaya başladılar. bu kadar iki yüzlülük olmaz ya. daha geçen bi yıllık gemini pro aldık nerdeyse bedavaya hindistandan, google sen yıllarca karbonu sıfıra indircez diye didin sonra karbon salınımında çinin rakibi hindistana bedava gemini pro ver. kimse umursamıyo artık

1785756723236.webp
Teşekkürler

1785756740398.webp

ben ilk kez giriş yaptım mevcut bakiye 125.00 ABD Doları yazıyor.

Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler.
İhtiyacın varsa paylaşabiliriz.

Hayırlı olsun hocam teşekkür ederim teklifiniz için ev arkadaşımın hesabını aldım güzel günlerde kullanın

Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın

abi yıllarca karbon ayak izi diye kafamızı yiyip şu yapay zekaları bedavaya dağıtmaya başladılar. bu kadar iki yüzlülük olmaz ya. daha geçen bi yıllık gemini pro aldık nerdeyse bedavaya hindistandan, google sen yıllarca karbonu sıfıra indircez diye didin sonra karbon salınımında çinin rakibi hindistana bedava gemini pro ver. kimse umursamıyo artık

İnsanları alıştırmaya çalışıyorlar AI insan hayatına tamamen girince tüm AI'lere çok zam yapacaklar şu an AI fazla ucuz. Zararına veriyorlar insanlar alışsın diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
ben ilk kez giriş yaptım mevcut bakiye 125.00 ABD Doları yazıyor.
Github ile girince otomatik yükleniyor hocam hayırlı olsun güzel günlerde harcayın

Bir terslik olmaz degil mi hesap calinmasi vb. Neden durduk yere 125 dolar veriyorlar diye supheleniyor insan

Eyvallah hocam aynı şekilde 125 dolar verdi sağolasın
Hayırlı olsun hocam

Forumda bu kadar github kullanan olmasını beklemiyordum konuyu açarken bile tereddüt ediyordum daha sık paylaşırım bu tarz şeyleri

Bir terslik olmaz degil mi hesap calinmasi vb. Neden durduk yere 125 dolar veriyorlar diye supheleniyor insan

Airdrop mantığı hocam hizmete alıştırmak için veriyorlar reklamlama yapmak yerine o bütçeyi insanlara dağıtıyorlar

3 tane github hesabımlada bunu yapabilir miyim?

Deneyebilirsiniz hocam aksi bir madde görmedim

konu için teşekkürler
1785757042873.webp

Geri