$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

Codex üzerinden kullanma şansı yok mu bunu ya

bir muhteremden rica etsek baştan sonra nasıl yapılıyor anlatsa?....
VS Code'a Continue eklentisini yükleyip kullanabilirsiniz. Settings > configs > main config'e tıklıyorsunuz. config.yaml diye bir json dosyası açılacak. Örnek olarak bu şekilde bilgileri giriyorsunuz. Ben denemedim o yüzden kesin çalışıyor diye bir şey demiyorum fakat bu şekilde lokalde AI çalıştırıyorum ben kurulumunu böyle yaptım. Böyle de olacaktır muhtemelen.

Aşağıdaki sadece örnektir..

{
"title": "AgentRouter - GPT-4o",
"provider": "openai",
"model": "gpt-4o",
"apiKey": "YOUR_AGENTROUTER_API_KEY",
"apiBase": "https://agentrouter.org/v1"
}

Çok emin değilim ama bu site çok güvenli durmuyor hocam. Aldım lakin github a bir app kurdu. Yetkilendirmemi istedi direk. Bunları geçtim hiç bir site güvenlik testinden de iyi puan alamıyor. Sebebi nedir belki bilmiyorumdur.
Şahsi projelerde kullanmayı önermem bende 3. taraf bir sağlayıcı sonuç olarak. Siteyi aktif takipteyim bir sonuç çıkarsa konuyu güncelleyeceğim

acayip yavaş çalışıyo. bence de kulağına sen opus'sun diye fısıldanılmış dandik bi model :D

Github hesabı kayıt şartlarını karşılamıyor diyor ne yapmam lazin github hesabını yeni açtım

Opus 5'i test ediyorum VSC Claude üzerinden, rapor ederim orijinalliğini. Ama buradan da tam anlaşılmaz. Bu tarz sistemlerde havuz olur. Havuzdan duruma göre bazen qwen bazen gerçekten opus cevap verir. Provider'ın dürüstlüğüne kalmışsınız.

2010 döneminde açılma Github hesabım olmasına rağmen vermedi.

1785761803801.webp

edit. çık gir yaptım biraz bekledim geldi.

1785762095312.webp

allah razı olsun ihtiyacım vardı cidden

40k context'de şunu dönmesi pek hayra alamet değil. Çok bel bağlamayın.
1785762535383.webp

Ekleme: düşündüğüm gibi, mantıklı bağlam bulamayınca 200 dönüyor ve opus'a geçiyor. 5 midir bilemem. İş kolay gelince tekrar 200 verip; çin modeline geçiyor.

Havuz sistemi var, ama farklı modeller arası bağlam, context aktarımı yapamıyor. manual devam ettirince de compact edilmiş bir bağlamı diğer AI'a devrediyor. Kullanılmaz.

En azından benim kullanımımda böyle tepki verdi. 2 dolar kullanımda 3 satırlık bir iş olan MCP'yi Claude'a entegre işini bitiremedi bile daha.

Yeni ekleme: Screenshot analizi gerektiren task'e geçince, API 400 dönmeye başladı.

Sahte Opus. Kullanmayınız.
1785763134197.webp

Ekler

• 1785763095532.webp
    1785763095532.webp
    36.4 KB · Hit: 23
Son düzenleme:
40k context'de şunu dönmesi pek hayra alamet değil. Çok bel bağlamayın.
Alıntıyı görüntüle

Ekleme: düşündüğüm gibi, mantıklı bağlam bulamayınca 200 dönüyor ve opus'a geçiyor. 5 midir bilemem. İş kolay gelince tekrar 200 verip; çin modeline geçiyor.

Havuz sistemi var, ama farklı modeller arası bağlam, context aktarımı yapamıyor. manual devam ettirince de compact edilmiş bir bağlamı diğer AI'a devrediyor. Kullanılmaz.

En azından benim kullanımımda böyle tepki verdi. 2 dolar kullanımda 3 satırlık bir iş olan MCP'yi Claude'a entegre işini bitiremedi bile daha.

Yeni ekleme: Screenshot analizi gerektiren task'e geçince, API 400 dönmeye başladı.

Sahte Opus. Kullanmayınız.
Alıntıyı görüntüle
Bilgilendirmeniz için teşekkürler hocam yazınızı ana mesaja ekliyorum

Hayırlı olsun hocam teşekkür ederim teklifiniz için ev arkadaşımın hesabını aldım güzel günlerde kullanın

Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın

İnsanları alıştırmaya çalışıyorlar AI insan hayatına tamamen girince tüm AI'lere çok zam yapacaklar şu an AI fazla ucuz. Zararına veriyorlar insanlar alışsın diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Github ile girince otomatik yükleniyor hocam hayırlı olsun güzel günlerde harcayın
Öyle zaten. Ayda 20$ (~1000TL) istenen üyelikler bile zararına çalışıyor çünkü insanlara 3000TL ye bu hizmeti satamazsın, şuan alıştıracaklar ki ilerde onsuz yaşayamaz hale gelecek insanlar, sonra 3000 de isterler 5000 de isterler insanlar verir o noktada.

Geri