Türknet Gigafiber 17 Gündür İnternet Yok Kopuk Durumda Bina İçindeki Fiber Kutusunda Sinyal Yokmuş

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
611
Merhaba arkadaşlar ben Türknet Gigafiber kullanıyorum(Kullanamıyorum)

Şuanda 13 gündür internet kesik kopuk durumda yani az önce bakmaya gelecek kişi aradı dedi sizin binadaki kutuya fiber kutusuna sinyal gelmiyor.

Benim anlamadığım 1 buçuk yıldır kullanıyorum yani noldu birden durduk yere nasıl binanın içindeki fiber kutusuna sinyal gelmeyi kesti?

Ben iptal başvurusu da yaptım yarın iptalin son günü gelip bakacak kişi aradığı zaman dedi yarın yada hafta içi gelecek ekipler ama yarın son gün olduğundan Çarşamba veya perşembe gelip gelmemesi ben çokta umrumda değil bu nasıl bir hizmettir ben onu anlayamadım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben Türknet Gigafiber kullanıyorum

şuanda 13 gündür internet kesik kopuk durumda yani az önce bakmaya gelecek arkadaş aradı dedi sizin binadaki kutuya fiber kutusuna sinyal gelmiyor

benim anlamadığım 1 buçuk yıldır kullanıyorum yani noldu birden durduk yere nasıl fiber kutusuna sinyal gelmeyi kesti?
Arkadaşının dediği doğruysa sanırım kablo kopmuştur sizin adınıza üzüldüm 😔

Merhaba arkadaşlar ben Türknet Gigafiber kullanıyorum

şuanda 13 gündür internet kesik kopuk durumda yani az önce bakmaya gelecek arkadaş aradı dedi sizin binadaki kutuya fiber kutusuna sinyal gelmiyor

benim anlamadığım 1 buçuk yıldır kullanıyorum yani noldu birden durduk yere nasıl fiber kutusuna sinyal gelmeyi kesti?
Kablo kopmuş olabilir, eğer öyle ise daha sürecin başındasınız aylar sürebilir tamamlanması. Sunucu kaynaklı sorun ise çözerler.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Kablo kopmuş olabilir, eğer öyle ise daha sürecin başındasınız aylar sürebilir tamamlanması. Sunucu kaynaklı sorun ise çözerler.
Hocam İstanbul bahçelievlerde oturuyorum ben İstanbulun göbeği yani en işlek yeri şirinevler meydana çok yakınım İstanbulun merkezinde nasıl aylar sürebilir bir kabloyu bağlamak

Hocam İstanbul bahçelievlerde oturuyorum ben İstanbulun göbeği yani en işlek yeri şirinevler meydana çok yakınım İstanbulun merkezinde nasıl aylar sürebilir bir kabloyu bağlamak
Fiber kabloya ek yapılmıyor neresi koptuysa ilk o tespit edilecek sonra o bölgenin kablosu komple değişecek. Kablo havadan geliyorsa süreç kısalabilir ama yer altından geliyorsa kazı izni falan derken çok uzayabiliyor işler.

• Üzgün
Reaksiyonlar: XPCX
Merhaba arkadaşlar ben Türknet Gigafiber kullanıyorum(Kullanamıyorum)

Ben iptal başvurusu da yaptım yarın iptslin son günü dedi arkadaş yarın yada hafta içi gelecek ekipler ama yarın son gün olduğundan Çarşamba veya perşembe gelip gelmemesi ben çokta başlamayacak bu nasıl bir hizmettir ben onu anlayamadım.
kapıdan çıkıyosun en yakın kentsel dönüşüm ne kadar yakında 1-2 sokak geziyosun cevabı buluyosun, başka türlü bu kadar uzun ihtimal yok

kapıdan çıkıyosun en yakın kentsel dönüşüm ne kadar yakında 1-2 sokak geziyosun cevabı buluyosun, başka türlü bu kadar uzun ihtimal yok
Hocam yok ki şuanda hiçbir yerde kentsel dönüşüm neredeyse meydana kadar yürüdüm göremedim aktif kazılan

Kaç kurtar kendini hocam senin yerine ben hergün söverim turknete
Öyle valla bakalım hocam yarın zaten iptalin son günü yarın yaparsalar yapacaklar yapmazlarsa otomatik yarın iptal olucak aboneliğim zaten 5 gün sürüyor iptal işlemi ben iptal etmediğim sürece abonelik iptal başvurusu öyle kalıyor güncel kararı koruyor.

Öyle valla bakalım hocam yarın zaten iptalin son günü yarın yaparsalar yapacaklar yapmazlarsa otomatik yarın iptal olucak aboneliğim zaten 5 gün sürüyor iptal işlemi ben iptal etmediğim sürece abonelik iptal başvurusu öyle kalıyor güncel kararı koruyor.
Benim btk şikayetide bir işe yaramadı btk kurum incelemesine geçti genel arıza varmış biz birsey yapamayiz thh'ye gidin faturalar için gibisinden birsey yazıp kapattılar. Bende iptal etmek istiyorum aboneligide başka seçenek yok tek altyapı turktelekomun.

Benim btk şikayetide bir işe yaramadı btk kurum incelemesine geçti genel arıza varmış biz birsey yapamayiz thh'ye gidin faturalar için gibisinden birsey yazıp kapattılar. Bende iptal etmek istiyorum aboneligide başka seçenek yok tek altyapı turktelekomun.
5g internetiniz hızlı mıdır hocam yani 5g turbobox vs düsünür müsünüz

Öyle yapın hocam önce thh başvuru sonrada direkt iptal başvurunuzu yapın yoksa sizin peşinizden koymazlar biz müşterimiz biz niye bu kadar internet firmasının peşinden koşuyorum ki ya sinir ediyorlar insanı varya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,278
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri