4000-6000 TL Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
3
Herkese iyi forumlar. ikinci bir monitör alacağım ve 4000-6000 TL arası bütçem var. Ana monitörüm Gigabyte G25F2 200 Hz ve 2. Monitör veya ana monitörümü 2. monitör yapıp ana monitör almak istiyorum ama biraz kararsızım. Kendim araştırıp seçtiğim modelleri aşığıya bırakıyorum.

Biliyorum 3 monitör arasında fiyat bakımından baya fark var. Kararsız kaldığım nokta 27 inçmi yoksa şuanki monitörümle aynı 24,5 inçmi almalıyım sorusu. Farklı monitör önerileriniz varsa belirtebilirsiniz. Şimdiden Teşekkürler

Ekran kartin 2k kaldırıyorsa James Donkey kaldirmiyorsa ktc h25t7

Yerinde olsam eşşek marka ürün almazdım.

Ekran kartınız ne? hangi oyunları oynuyorsunuz?
Ekran Kartım RX9060XT 16 Gb

fifa, minecraft ve arkadaşlarımla oynayabileceğim oyunlar oynuyorum daha çok. birikmiş birsürü hikayeli oyunlarım var onları oynamayı düşünüyorum setupu halledince. fps olarak csgo oynuyorum ama çok iyi oynamıyorum arada keyfine giriyorum o kadar. zaten fps oyunlarında çok iyi değilim.

fifa, minecraft ve arkadaşlarımla oynayabileceğim oyunlar oynuyorum daha çok. birikmiş birsürü hikayeli oyunlarım var onları oynamayı düşünüyorum setupu halledince. fps olarak csgo oynuyorum ama çok iyi oynamıyorum arada keyfine giriyorum o kadar. zaten fps oyunlarında çok iyi değilim.
O zaman 27 inç almanızı öneriyorum Hz olarak da 144 Hz yetecektir

James Donkey q40 hocam, diğerleri zaten elinizdeki monitörün aynısı çok tuhaf bir alışveriş olur. illa 1080 alınacaksa 75hz bişey bakın 2 3k civarına. James Donkey markasına karşı olumsuz olsam da bu üründeki panel gayet kaliteli, iyi değerleri olan pahalı ürünlerde de kullanılan iyi bir panel. Kaldı ki sizin fiyatınızda da pek seçenek yok.

Benim önerim 2k alacaksan kasan bunu kaldıracaksa https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1565579024.html
Fakat rekabetçi oyunlar oynacaksan hz kavramı önemli dersen https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-320-hz-oyuncu-u-fiyati,1248163669.html bunları öneririm fazeonu bir arkadaşıma almıştım kendisi memnun
bu fazeonun monitörüde dikkatimi çekmişti fakat marka hakkında bilgim olmadığı için oralı olmadım. Fazeon iyi bir markamı? james donkeymi yoksa fazeonmu?

bu fazeonun monitörüde dikkatimi çekmişti fakat marka hakkında bilgim olmadığı için oralı olmadım. Fazeon iyi bir markamı? james donkeymi yoksa fazeonm
fazeon monitörlerinde bazılarında lg panel kullanıyor abd menşei diye biliyorum James Donkey direk çindeki fason üreticilerin panellerini kullanıyor sanırım forumlarda kullanıcılardan çoğu james donkeyi yerden yere vuruyor bu kadar insanın yanıldığını düşünmüyorum fazeon hakkında olumsuz bir yorum görmedim çevremden 1 arkadaşım kullanıyor gayet memnun 3-4 aydır sorunsuz ölü pikselsiz kullanıyor

Benim önerim 2k alacaksan kasan bunu kaldıracaksa https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1565579024.html
Fakat rekabetçi oyunlar oynacaksan hz kavramı önemli dersen https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-320-hz-oyuncu-u-fiyati,1248163669.html bunları öneririm fazeonu bir arkadaşıma almıştım kendisi memnun
2k alacaksa mantıklı gibi.
Onun haricinde 320hz modeli bende var ama FPS oyunlarda 350FPS ve üzeri almıyorsa alması mantıksız gibi.
144 240hz'de vs. kullanabilir ama monitörün asıl amacı 320hz olduğu için ne kadar mantıklı bilemedim.

3ms olanlara çok bakma olabildiğnice 1ms 0.5ms olanlara bak

fazeon monitörlerinde bazılarında lg panel kullanıyor abd menşei diye biliyorum James Donkey direk çindeki fason üreticilerin panellerini kullanıyor sanırım forumlarda kullanıcılardan çoğu james donkeyi yerden yere vuruyor bu kadar insanın yanıldığını düşünmüyorum fazeon hakkında olumsuz bir yorum görmedim çevremden 1 arkadaşım kullanıyor gayet memnun 3-4 aydır sorunsuz ölü pikselsiz kullanıyor
BOE panel var Epic Q40'ta, renk değerleri de fazlasıyla iyi. Aynı paneli kullanan MSI, Asus marka monitör görmen muhtemel, JD'nin onlardan farkı arka aydınlatma kalitesi o kadar iyi olmadığı için parlaklık biraz daha düşük olur, bir de malzeme kalitesi falso.

Geri