Çözüldü✓ Hazir Sistem Alicaktim Zamanlanmış Alınır mı

Bütçe 50K diye yazdım 50K'ya 5060 ti 16 GB zor hocam
9060 xt veya 5060 ti alabiliyorsa alsın diyon şimdide 5060 ti zor diyon sen kendinle niye çelişiyon sürekli
Bide bu kartları sen önerdin ben deil yani ?

Hocam sistemler hakkında bilgim 0 güncel parçaları falan hiç bilmiyorum biraz oyun oynatsin yeter kafasında olduğum için bir kac arkadaşa sormuştum 45k iken bu sistem alınır demişti zaten 50k bütçe ile en iyisi olsun derdinde değilim yanlış anlaşılma olmasın varsa 50k sistem kardeşim LoLünü oyna araya rust cs2 sıkıştır keyfine bak diyecek öneride bulunabilir

İnsanların sürekli bütçesinin 10-20k 5k daha fazlasını söylüyo keşke öyle kolay olsa...

Bide başta kendinle çelişiyon sonra alabileceğini doğruluyon nasıl bir kafasın sen ben çözemedim usta senle tartışmaya gerçekten daha girmeyeceğim ya
50K bütçeyle 5060 ti 16 GB oem sistem alınamıyor bence oem sistemlerin çok fiyat avantajı kalmadı tek tek toplanmalı

Hocam affına sığınaraktan beklemekte yarar var mı herhangi bir yerde indirim falan olacak mı yoksa en kısa sürede alınmalı mı yada kredi kartı ile tek tek parça dizmek mi olsun son tercihim?
Tek tek dizmek acelen yoksa iyidir yavaş yavaş sistemi zamanla indirime giren parçalarla toplarsın

Geri