$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

Kesinlikle öyle. Ama işte, dişe dokunur bir LLM kullanmak istesek milyonlarca lira bütçe girmemiz gerek; ki, open source AI modellerinde en iddalısı olan Kimi'yi dengeli bir token/s ile kullanmak istesek 1-1.5 TB VRam'e ihtiyacımız var. Bunu sağlayamıyorsak; local'de bir şeyler yürütmenin anlamı kalmıyor. O yüzden bana RTX 5070 aldım çünkü AI işi de yapıyorum diyenler garip geliyor.

Çok zor iş, çok.
Devlet de aklı başında bi kaç adam olsa Kimi K3 gibi bir nimeti devletin imkanlarıyla bi datacenter da ayağa kaldırır vatandaşlarına uygun fiyata öğrencilere bedava kullandırtırdı. Yarın bi gün chatgpt veya claude Türkiye de hizmet vermeyi kesse ne yapacaz.

Devlet de aklı başında bi kaç adam olsa Kimi K3 gibi bir nimeti devletin imkanlarıyla bi datacenter da ayağa kaldırır vatandaşlarına uygun fiyata öğrencilere bedava kullandırtırdı. Yarın bi gün chatgpt veya claude Türkiye de hizmet vermeyi kesse ne yapacaz.
750 gpu luk bi yatırım konuşuluyormuş...

Projeyi çalsa ne yapacak oturup onumu geliştirmeye uğraşacaklar. Canlıdaki projenin key ler sızmadıkça bişe olmaz
Mantıklı fikirler olursa baya baya çalarlar olm çinlileri hafife alma inanılmaz çakma ve çalıntı uygulama çıkarıyorlar

Agent Router uygun hesaplara 175 dolar değerinde yapay zeka API kredisi veriyor. Claude ve ChatGPT tarafındaki bazı modelleri destekliyor.

Ne veriliyor?
  • $125 API kredisi
  • Desteklenen modeller: Claude Opus 5, Claude Opus 4.7, ChatGPT 5.6 Sol

Kimler uygun?
  • 2025’ten önce oluşturulmuş GitHub hesabı isteniyor
  • Kayıtta GitHub ile giriş şart gibi duruyor; Gmail / kullanıcı adı ile giriş önermiyorlar
Nasıl alınır?
  1. Siteye git: https://agentrouter.org
  2. GitHub hesabınla kaydol / giriş yap
  3. Wallet (Cüzdan) → API Credits bakiyesini kontrol et
  4. Krediyi gördüysen API anahtarını alıp Claude / ChatGPT (API) tarafında kullan
Eski açılmış Github hesabı olanlar kullanabilir (2 ayla kaçırdım) alabilen arkadaşlara hayırlı olsun.

Almadan önce aşağıdaki mesajı okumayı ihmal etmeyin:

Bunun bilincinde alın arkadaşlar.
bu nasıl bişey böyle tam apı falan mı veriyor yoksa premuım kulanım için kredi mi ?

Geri