25.000 TL Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar. Sıfırdan DDR4 bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci Ryzen 5 5600 olacak gibi. Ekran kartı için de max bütçem 15K ama şöyle 12K'larda falan ekran kartı bulsam harika olurdu. İkinci el 3080 almayı düşünüyorum. RTX benim için önemli. O sebeple NVIDIA harici tavsiye etmezseniz sevinirim. Bir de mümkünse 8GB VRAM'li ekran kartlar da uzak dursun benden 😅 Kalan parçaları mümkünse taksitli ve denk getirebilirsem Vatan'dan taksitli almayı düşünüyorum ya da uyguna denk gelirsem ikinci el. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı? Ekran kartı olsun, kalan parçalar olsun tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini dinlemek isterim. Bursa'dayım bu arada.
ben 21 e rx6600 sistem aldim bebde bursadayim Sadi diye bi adam var bütün sistemleri hemen aliyo denk getirmen zor al satci kendisi

Donanımarşivde tek görsüğüm ucuz ilan bi ara biri rtz 3050 yi 5 e koymuştu o idi başka düzgün fiystlı vişi yok en iyisi salihinden.con
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi ildesin
Bursa

3 4 ay önce ki fiyatlarla şuan ki fiyatlar bir değil. Sarı sayfada falan 2. el sistem fiyatlarına bi göz gezdirmeni tavsiye ederim

2. el 3080 ryzen 5 5600 olan sistemler en dip fiyatı 32k'dan başlıyor. Umarım istediğin parçalar ile 25kya sistem toplayabilirsin bu zamlarda
Fiyatların farkındayım da fiyatlari satıcılar değil alıcılar belirler. Satilmadigini gorunce pasa pasa düşurecekler fiyatlari. Tek sıkıntı sabırlı olmak ve iyi takip etmek. Bakalım bir sey yakalariz belki.

Bitane kasa var ddr5 atayımı 28.5 diyo 28 e garanti iner belki 27 e iner
Siz bana ozelden bir yazin hocam. Siz bayagi konuya hakim duruyorsunuz.

ben 21 e rx6600 sistem aldim bebde bursadayim Sadi diye bi adam var bütün sistemleri hemen aliyo denk getirmen zor al satci kendisi
Allah Allah, kimmiş o arkadaş?

Bursa

Fiyatların farkındayım da fiyatlari satıcılar değil alıcılar belirler. Satilmadigini gorunce pasa pasa düşurecekler fiyatlari. Tek sıkıntı sabırlı olmak ve iyi takip etmek. Bakalım bir sey yakalariz belki.

Siz bana ozelden bir yazin hocam. Siz bayagi konuya hakim duruyorsunuz.

Allah Allah, kimmiş o arkadaş?
o arkadaş benim alacağım bilgisayarları anında alıp hemen ilana koyan bir fırsatçı arkadaş kendisiyle tartıştık zaten fiyatı pazarlığı yuz yuze yapın satıcının en kısa sürede evine gidin ve ürünü deneyin test edin ardından el sıkışın ve firsatcilara kaptırmayın diyorum sadece emin olun bunlar çok fazlalar

o arkadaş benim alacağım bilgisayarları anında alıp hemen ilana koyan bir fırsatçı arkadaş kendisiyle tartıştık zaten fiyatı pazarlığı yuz yuze yapın satıcının en kısa sürede evine gidin ve ürünü deneyin test edin ardından el sıkışın ve firsatcilara kaptırmayın diyorum sadece emin olun bunlar çok fazlalar
Yazık vallaha. Gidip adam gibi çalışıp para kazanmak varken elemab ne boş işlerle uğraşıp başkalarının rızkına çöküyor.

İlanını gördüm hocam şimdi onun. Piyasanın biraz üstünden satıyor.

Bu nedir abi ya, Alsatçılar piyasayi ele gecirmis. Ondan oturu fiyatlar uçmuş.

Son düzenleme:
İlanını gördüm hocam şimdi onun. Piyasanın biraz üstünden satıyor.

Bu nedir abi ya, Alsatçılar piyasayi ele gecirmis. Ondan oturu fiyatlar uçmuş.
diyorum ya hocam instada hesabı da var bak ticaret amaçlı al sat yaparsın ama 0 aynı parayken onu o fiyata yazamazsin böyle bir şey yok muhtemelen sende benim yasadigim çevrede yasiyorsun ben buldum sen de bulursun aldığımda tek sorunu vardı coil whine az biraz rahatsız ediyor ama bu bütçede çok kaşınmamak gerek.

diyorum ya hocam instada hesabı da var bak ticaret amaçlı al sat yaparsın ama 0 aynı parayken onu o fiyata yazamazsin böyle bir şey yok muhtemelen sende benim yasadigim çevrede yasiyorsun ben buldum sen de bulursun aldığımda tek sorunu vardı coil whine az biraz rahatsız ediyor ama bu bütçede çok kaşınmamak gerek.
Bursa piyasası kötü gibi. İstanbuldan düşürmeye çalışacağım hocam. Orada 25k civarına arada 3080 li kasa paylaşanlar oluyor.

3 ay önce Abdullah abinin attığı 20k'lık kasa toplama videosundaki gibi ramleri, ssd leri dediğiniz fiyata alabilsem çok iyi olacak. Ekran kartı fiyatları artmış bayağı. 14 15k altı 3080 yok gibi bir şey. 3080'e performansında 12k civarlarında başka kart da yok.
amd geçebilirsin rx6800xt falan veya üstü o fiyata almıştım ben de hemen hemen güzel kart driver sorunu yaşamadım hiç

Bursa piyasası kötü gibi. İstanbuldan düşürmeye çalışacağım hocam. Orada 25k civarına arada 3080 li kasa paylaşanlar oluyor.
bursa üç kağıtçı doldu artık bak ben 4060ti 2k monitor logitech setli pcyi sattim 36 ya adam gelmiş 1650 ye az kullanildi yok şöyle oldu yok böyle oldu 40-45 yazıyor bunları ıslak havluyla terbiye ediceksin.

bursa üç kağıtçı doldu artık bak ben 4060ti 2k monitor logitech setli pcyi sattim 36 ya adam gelmiş 1650 ye az kullanildi yok şöyle oldu yok böyle oldu 40-45 yazıyor bunları ıslak havluyla terbiye ediceksin.
Oha ya. Millet harbiden kafayı yemiş.

Geri