❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Geçtiğimiz aylarda amazonda 9 bin civarına satıldı sanki yanlış mı hatırlıyorum ?

Depodan m60'ı 8500₺'ye aldım.
İlk görüşüm çok olumlu.
Ses seviyesi de 20-25 de gayet yeterli.
Boyutu falan da masaya tam oldu.

511779d4-7880-4c2c-9ab5-6a800dbf17e9.webp
IMG_0517.webp

MR3'ün sesi daha düzdür, size çok yavan gelebilir. Daha çok müzik edit işleri yapanlara yöneliktir. M60 ise Multimedya cihazıdır dostum daha renklendirilmiştir, şıkır şıkırdır. Amacın enstrüman ayrımı, pürüzsüz vokaller ise MR3 daha iyidir. Bilgisayarda kullanacağını ve ses kartının olmadığını varsayarak M60 daha tercih edilesidir, USB bağlantı ise dip ses sorunun olmaz. Ama RCA ile MR3'ü bağlarsan özellikle ekran kartın veya işlemcin yüke bindiğinde MR3'te dip ses alabilirsin. Bu da hoş değil arkada sürekli bir cızırtı.

M60 2.0 setlerdeki en iyi seçenek bence ama sürekli %10-20 ses yüksekliği kullanan biri bunu niye alsın bilemedim. Halihazırda kullandığınız alet yeterli bence.

MR3 kullanıyorum belki ilerde MR5'e geçmeyi düşünebilirim fakat bütçeye kıyasla mr3 vs m60 biraz farklı konumdalar. Eğer ses kartın veya dac'ın yoksa sakın mr3 alma. Aux'tan bağlarım geçerim dersen çok kötü bir ses kalitesiyle karşı karşıya kalacaksın. Benim kullandığım dac üzerinden bass boost yapabiliyorum. İstediğimde gece %10-20 (dac üzerinden analog ses ayarlıyorum o yüzden tahmini değer) düz bir cevapla kullanıyorum. Bazen de gündüz sesini açabildiğim zamanlar bass bost ile o baharatlı gümbür gümbür sese ulaşabiliyorum. Ses kartın veya dac yoksa m60 al usb'den bağla kullan. MR serisinde ses kartı veya dac şart.

Ben cok memnunum 11792 verdıgıme asla pısman olmam 3 taksıtle aldım zaten

Mis gibi olmuş, gayet güzel komple bir alet. Güzel günlerde kullanın.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Loky
  • Muhteşem
Bu ses işi tam bir zevk işi.
50k verenler hiç garibime gitmiyor artık, ucu açık sonsuz bir hastalık gibi.

motor alanlar rahat durmaz, sürekli model artırır, onun gibi sanırım.

Güle güle kullanın.

Güle güle kullan dostum. Cuk oturmuş masaya.
Mis gibi olmuş, gayet güzel komple bir alet. Güzel günlerde kullanın.
İyi günlerde kullan gerçekten marka çok iyiymiş. Yetmez deyip sesini beğenmeyenler 50kya hoparlör alan tayfa sanırım 😂
Bu ses işi tam bir zevk işi.
50k verenler hiç garibime gitmiyor artık, ucu açık sonsuz bir hastalık gibi.

motor alanlar rahat durmaz, sürekli model artırır, onun gibi sanırım.

Güle güle kullanın.
Teşekkürler :peepokalp:

hayırlı olsun. M60 alıp da beğenmeyen pek görmedim. Al/kullan/geç ürünü olmuş. her şey tam tadında. hem yakın hem uzak, hem yüksek hem kısık ses, hem basslı hem monitör, boyutları da küçük ve tipi de çok şirin.

Geçen eve misafir gelecekti. Dedim masadan kaldırayım parmaklamasınlar. Bir baktım hanım kaldırmış. Hanım bile bayıldı ürüne...

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,957
Üyeler
200,809
Son üye
ZladroN

Geri