H3ü mü aldın ?arkadaşlar merhaba ben kulaklık aldım bu gün evime ulaştı hemen denedim ve hiç beğenmedim 30 dakika sonra iade oluşturdum ama iade kabul edilir mi bilmiyorum memnun değilim şuan iade için dua ediyorum. beni bilgilendirir misiniz?
Abartıyorsun bence o kadarda değildir. Sana dün h2002p al dedim havittwn uzak duracağım dedin. Bu arada büyük ihtimal iade kabul etmezler çünkü yorumların çoğunluğu iade kabul edilmedi falan kulağına taktıysan iş bitti çünkü onu yeni alıcıya satamazlar alan adam diyer kullanılmış ürün iade eder bunun sonu yok yani yinede bir dene.aynen kral nasıl bir radyasyon yayiyorsa beynim şişti
hocam öneri gelmezse iptal etmeyecegim dedim ve öneri gelmedi ihtiyaç olduğu için ytdeki incelemelere kandım. h2002p havitin kulaklığı değil mi ayrıca? abartma değil ama kalitesiz hissiyat söz konusu.Abartıyorsun bence o kadarda değildir. Sana dün h2002p al dedim havittwn uzak duracağım dedin. Bu arada büyük ihtimal iade kabul etmezler çünkü yorumların çoğunluğu iade kabul edilmedi falan kulağına taktıysan iş bitti çünkü onu yeni alıcıya satamazlar alan adam diyer kullanılmış ürün iade eder bunun sonu yok yani yinede bir dene.
+1Bir trendyol satıcısı olarak söylüyorum, kesinlikle yanlış ürün, eksik ürün, kusurlu ürün gönderildi başlığı altında satıcıyı zor duruma sokacak iade başlık talepleriyle iadeyi oluşturmayın ürünü gerçekten beğenmediyseniz ve ürünü satıcının tekrar satabileceği şekilde satıcıya ulaştırabilecekseniz beğenmedim, yanlış sipariş verdim gibi başlıklarla iade talebi oluşturup güzelce paketleyerek iadenizi teslim edin
evet h2002p havitin fakat h3e göre çok iyi fakat kabloluhocam öneri gelmezse iptal etmeyecegim dedim ve öneri gelmedi ihtiyaç olduğu için ytdeki incelemelere kandım. h2002p havitin kulaklığı değil mi ayrıca? abartma değil ama kalitesiz hissiyat söz konusu.
evet sorunsuz dediğim gibi jelatinine kadar koydum içine sorunu yok dediğim gibi sadece beni hiç memnun etmedi.Bir trendyol satıcısı olarak söylüyorum, kesinlikle yanlış ürün, eksik ürün, kusurlu ürün gönderildi başlığı altında satıcıyı zor duruma sokacak iade başlık talepleriyle iadeyi oluşturmayın ürünü gerçekten beğenmediyseniz ve ürünü satıcının tekrar satabileceği şekilde satıcıya ulaştırabilecekseniz beğenmedim, yanlış sipariş verdim gibi başlıklarla iade talebi oluşturup güzelce paketleyerek iadenizi teslim edin
Ayrıca iadenizin içine küçük bir not yazıp durumu izah edebilirseniz ve kargo masraflarından dolayı paketin içine satıcıya 200 tl gibi bir cuzi miktar koyarsanız (yanlış anlamayın satıcılar bunu müşteriden beklemiyor ama iyi niyet göstergesi olarak, sonuç olarak satıcı satın almadığınız her üründe gidiş, geliş kargo ücretinden zarar etmiş oluyor) satıcı iyi niyetli bir kullanıcı olduğunuzu anlayarak iadenizi bekletmeden onaylarevet sorunsuz dediğim gibi jelatinine kadar koydum içine sorunu yok dediğim gibi sadece beni hiç memnun etmedi.
insanları boş yere ugrastirmamak için birkac kere kontrol ettim icindekiler tam mı diye. umarım kabul ederler
aynısını aileme dedim kirmayacak sekilde beklentimin altında oldugunu yazsam mi diye ama muhattap olmana gerek yok falan dediler bu dediğiniz bence cok mantıklı yarın kargocu gelmeden unutmazsam yapacağım size de başarılar dilerim teşekkür ederim.Ayrıca iadenizin içine küçük bir not yazıp durumu izah edebilirseniz ve kargo masraflarından dolayı paketin içine satıcıya 200 tl gibi bir cuzi miktar koyarsanız (yanlış anlamayın satıcılar bunu müşteriden beklemiyor ama iyi niyet göstergesi olarak, sonuç olarak satıcı satın almadığınız her üründe gidiş, geliş kargo ücretinden zarar etmiş oluyor) satıcı iyi niyetli bir kullanıcı olduğunuzu anlayarak iadenizi bekletmeden onaylar
iadem kabul edilmedi hijyen kuralları öne sürüldü tüketici hakem heyeti benim sorunumu çözebilir mi sizce?Ayrıca iadenizin içine küçük bir not yazıp durumu izah edebilirseniz ve kargo masraflarından dolayı paketin içine satıcıya 200 tl gibi bir cuzi miktar koyarsanız (yanlış anlamayın satıcılar bunu müşteriden beklemiyor ama iyi niyet göstergesi olarak, sonuç olarak satıcı satın almadığınız her üründe gidiş, geliş kargo ücretinden zarar etmiş oluyor) satıcı iyi niyetli bir kullanıcı olduğunuzu anlayarak iadenizi bekletmeden onaylar
Ben konuyu yeni gördümde iade reddedilmesi çok normal. Hakem heyeti 6 ay sürüyor. %75 THH sana hak verir. %25 kulaklığı hijyen durumundan ötürü kabul etmez.iadem kabul edilmedi hijyen kuralları öne sürüldü tüketici hakem heyeti benim sorunumu çözebilir mi sizce?