🟢 Operatör Önerisi Lazım ❓

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,996
Sa,

Mevcut olarak Turkcell faturasız kullanıyorum ancak fiyatlar aşırı yükseldi. En ucuz paket 10GB/750 dk için 300 TL, 20 GB'lık paket ise sözde indirimli(!) haliyle 750 TL civarında
5G sonrası fiyatlar zaten fırladı, üstelik mobil internetim normalden çok daha hızlı tükeniyor
Normalde ev internetim varken sadece PC'de aylık ortalama 1-2 TB veri kullanıyordum bu yüzden mi bilmiyorum ama 10GB anında bitiyor

Ayrıca telefonun ve PC’nin saydığı kullanılan veri ile Turkcell uygulamasında gözüken kullanılan veri bile farklı artık bıktım turkcell’den

Türk Telekom veya Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Fiyatlar ve kampanyalar nasıl? Onlarda da internet bu kadar hızlı bitiyor mu? Önerileriniz nelerdir?

Sa,

Mevcut olarak Turkcell faturasız kullanıyorum ancak fiyatlar aşırı yükseldi. En ucuz paket 10GB/750 dk için 300 TL, 20 GB'lık paket ise sözde indirimli(!) haliyle 750 TL civarında
5G sonrası fiyatlar zaten fırladı, üstelik mobil internetim normalden çok daha hızlı tükeniyor.
Normalde ev internetim varken sadece PC'de aylık ortalama 1-2 TB veri kullanıyordum.
Ayrıca telefonun ve PC’nin saydığı kullanılan veri ile Turkcell uygulamasında gözüken kullanılan veri bile farklı çakallar ilte her neyse

Bu yüzden Türk Telekom veya Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Merak ettiğim iki konu var:
  • Bu operatörlerin güncel fiyat ve kampanya durumları nasıl?
  • Onlarda da internet bu kadar hızlı tükeniyor mu?
Deneyimleriniz ve operatör önerileriniz nelerdir?
350 TL vodafone 15 gb yetiyor da artıyor.

350 TL vodafone 15 gb yetiyor da artıyor.
nasıl artıyor hocam ?
Yani bencede turkcell de bir çakallık var herhalde çünkü 10gb internetin 1 ay yetmesi mümkün değil mesela 1 gün boyunca instagram kullansam onunla muhtemelen 24 saat geçmeden biter yani 2 ca maçı attığımda 600-700mb gidiyor mesela ama türk telekomlu bir hatta denedim 300mb bile gitmedi vs…

Neyse hocam interneten bi baktımda 25GB +750dk 300TL diyor vodofone ?

Sa,

5G sonrası fiyatlar zaten fırladı, üstelik mobil internetim normalden çok daha hızlı tükeniyor
Normalde ev internetim varken sadece PC'de aylık ortalama 1-2 TB veri kullanıyordum bu yüzden mi bilmiyorum ama 10GB anında bitiyor

Ayrıca telefonun ve PC’nin saydığı kullanılan veri ile Turkcell uygulamasında gözüken kullanılan veri bile farklı artık bıktım turkcell’den

Türk Telekom veya Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Fiyatlar ve kampanyalar nasıl? Onlarda da internet bu kadar hızlı bitiyor mu? Önerileriniz nelerdir?
Türk Telekom faturasıza geç Selfy tanımlarsan 50GB 300TL ye veriyor yeni gelene. Ben onu aldım şuan birkaç ay sonra da faturalıya geçebilirim iyi teklif verirse.

nasıl artıyor hocam ?
Yani bencede turkcell de bir çakallık var herhalde çünkü 10gb internetin 1 ay yetmesi mümkün değil mesela 1 gün boyunca instagram kullansam onunla muhtemelen 24 saat geçmeden biter yani 2 ca maçı attığımda 600-700mb gidiyor mesela ama türk telekomlu bir hatta denedim 300mb bile gitmedi vs…

25gb 300 tl ise al

nasıl artıyor hocam ?

Sürekli wifide olan birisi için artabiliyor. Vodafone geçtiğimden beridir internetim bitmiyor. Bundan önce türk telekom 15+15 kullanıyordum o bile bitiyordu. Bende anlamış değilim.

Turkcell 450 TL'ye
40 gb
2000 dk
250 sms
kullanıyordum tahhütüm 5 gün sonra bitiyor 550 TL'ye aynı paketi yenilememi istiyorlar bende de böyle bir durum söz konusu ki bence makul gibi. Geçişe özel böyle bi paket varsa Turkcell'de değerlendirilebilir.

Türk Telekom faturasıza geç Selfy tanımlarsan 50GB 300TL ye veriyor yeni gelene. Ben onu aldım şuan birkaç ay sonra da faturalıya geçebilirim iyi teklif verirse.
Selfy ne oluyor tam olarak ? Ayrıca yeni gelen derken ilk kez hat sahibi olanlara mı yoksa numara taşımadada geçerli mi ve ilk 90 gün olan saçmalıklardan mı yoksa hep mi o fiyat (hep derken zam gelene kadar)

Yeni Faturalı Hat Çıkartıp Tekrardan Turkcell Kullanmak Mantıklıdır Hocam Diğer Operatörlerin Çekim Gücü Turkcell Kadar İyi Değil ?

Sürekli wifide olan birisi için artabiliyor. Vodafone geçtiğimden beridir internetim bitmiyor. Bundan önce türk telekom 15+15 kullanıyordum o bile bitiyordu. Bende anlamış değilim.
Ben 3 operatörüde denedim hıcam ve evet bendede vodofone bir tık daha yavaş bitiyordu ama işte çarktan boş bol hediyker verşyoedu pekte hediyesi avantajı yoktu ve biraz yavaştı bazen çekmiyorud vs. Bırkmıltım turkcellde normalde hızlı bitmiyordu şu 5G geçtikten sonra böyle oldu ama meslea heriye verdikleri 5’e katla paketi gayet normal yavaş bitiyordu niyeyse sonrasında böyle oldu ve babam ve krdeşlerimde turlcel ve faturalaırnı inceledim hepside faturkaı ama hepsininde interneti daha hızlı birmeye başlaıdığından yeni ek paketler vs almışlar faturları baya artmış vs.

Kısaca bize geçriiyorlar 🤬 akıllaırnca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Turkcell 450 TL'ye
40 gb
2000 dk
250 sms
kullanıyordum tahhütüm 5 gün sonra bitiyor 550 TL'ye aynı paketi yenilememi istiyorlar bende de böyle bir durum söz konusu ki bence makul gibi. Geçişe özel böyle bi paket varsa Turkcell'de değerlendirilebilir.
Anlamdım hocam hangisi makul gibi dediniz ? Yani turkcell’de Faruralıya mı geç diyorsunuz ?

Ayrıca 5G den sonra paketiniz hızla bitmeye başladımı sizinde ? Yani 10gb 5-10 saat boyunca instagram açık bıraksam yetmez gibi aşırı hızlı bitiyor bende yani cs oynuyayım diyom 700mb gidiyor 2 maçta ama pc de meslea 300mb bile girmemiş diyor veri kullanımı vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni Faturalı Hat Çıkartıp Tekrardan Turkcell Kullanmak Mantıklıdır Hocam Diğer Operatörlerin Çekim Gücü Turkcell Kadar İyi Değil ?
Yani hocam ben turkcell kullanıyorum PC’me bağlıyorum ve CS’de baya pingle oynuyorum hız testi 10-20mb arası bunun neresi iyi ?

Bölgeden bölgeye değişiyor bence hocam yani vodofone o kadar çekmşyor diyorlar am abende turkcelden iyi çekiyordu 3 sene önce kullandığımda şuan bile turkcel evde 3 eiş çekşyoe bende ve yüksek bir bölgede ve en üste oturyom yani duvardan vs. Dolayı değil

Son düzenleme:
Benim tahütüm bitiyordu bi bakayım dedim yine uyguna fiyat paket verdi geçen senede öyle yapmıştı :D
1166.webp

Turkcellden daha beteri yok. Keşke herkes bıraksa kapansa gitse ekmek yiyemese bu ülkede turkcell

Anlamdım hocam hangisi makul gibi dediniz ? Yani turkcell’de Faruralıya mı geç diyorsunuz ?

Ayrıca 5G den sonra paketiniz hızla bitmeye başladımı sizinde ? Yani 10gb 5-10 saat boyunca instagram açık bıraksam yetmez gibi aşırı hızlı bitiyor bende yani cs oynuyayım diyom 700mb gidiyor 2 maçta ama pc de meslea 300mb bile girmemiş diyor veri kullanımı vs.
Faturalı Turkcell'e geçmeni öneriyorum şu an içinde bulunduğum durumlardan dolayı.
Diğer operatörlerin de hat geçişine özel mantıklı bir paketini göremedim.
5G'den sonra böyle bir sömürülme hissetmedim.
Ortalama günde 1.5-2 saat mobil verim ile 1080p 1440p video izliyorum ve bana fazlasıyla yetiyor. İş yerinde ve evde ise Wi-fi'ye bağlıyım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,251
Üyeler
200,632
Son üye
tozel

Geri