🟢 Operatör Önerisi Lazım ❓

Turkcell 450 TL'ye
40 gb
2000 dk
250 sms
kullanıyordum tahhütüm 5 gün sonra bitiyor 550 TL'ye aynı paketi yenilememi istiyorlar bende de böyle bir durum söz konusu ki bence makul gibi. Geçişe özel böyle bi paket varsa Turkcell'de değerlendirilebilir.
Bende 60GB 600TL diyor amneminkide turktelkom 70GB 400TL ödüyor (gerçi ofafuralı ve öncedne aldı ama yinede diğer operatörler daha avantajlı diye biliyom)

normalde faturasız kullanıyordum bende. 400₺ 30gb paket alıyordum yanlışlıkla 450₺ bu paketi aldım meğersem faturalı gibi bir şeymiş. şubeye gidip iptal etmekle ugraştıracaklar

Ekler

• 1000307698.webp
    1000307698.webp
    49.7 KB · Hit: 7
Benim tahütüm bitiyordu bi bakayım dedim yine uyguna fiyat paket verdi geçen senede öyle yapmıştı :D
Alıntıyı görüntüle
İşte bende yok bu ben normalde telefon paketi almazdım bile haftalık hediyler vs. yeterdi çünkü pek evden çıkmıyordum ve ev interneti vardı evdede vs. Neyse şimdi paket almaya başladım ev internetini iptal edince yks önceki ay 2 defa 20gb paket aladım ve bu ayda, 1 ayda 2 paket aldım zengin sandılar galiba
(Normalde 15gb speedtest hediye ediyorlardı 3 aydır onu tünelleyip kullanıyordum oda artık hediye etmiyorlar XD)

IMG_3362.webpIMG_3363.webp

Bende fiyat durumu bu

Sa,

Mevcut olarak Turkcell faturasız kullanıyorum ancak fiyatlar aşırı yükseldi. En ucuz paket 10GB/750 dk için 300 TL, 20 GB'lık paket ise sözde indirimli(!) haliyle 750 TL civarında
5G sonrası fiyatlar zaten fırladı, üstelik mobil internetim normalden çok daha hızlı tükeniyor
Normalde ev internetim varken sadece PC'de aylık ortalama 1-2 TB veri kullanıyordum bu yüzden mi bilmiyorum ama 10GB anında bitiyor

Ayrıca telefonun ve PC’nin saydığı kullanılan veri ile Turkcell uygulamasında gözüken kullanılan veri bile farklı artık bıktım turkcell’den

Türk Telekom veya Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Fiyatlar ve kampanyalar nasıl? Onlarda da internet bu kadar hızlı bitiyor mu? Önerileriniz nelerdir?
ben 350 tl ye 15+ 12 ay 3 gb aldım iyi mi? kötümü bilmiyorum

Selfy ne oluyor tam olarak ? Ayrıca yeni gelen derken ilk kez hat sahibi olanlara mı yoksa numara taşımadada geçerli mi ve ilk 90 gün olan saçmalıklardan mı yoksa hep mi o fiyat (hep derken zam gelene kadar)
Numara taşımada geçerli. Selfy Türk Telekom’un genç programı, uygulamadan 25 yaş altı bir TC tanımlayıp kayıt olunuyor.

İşte bende yok bu ben normalde telefon paketi almazdım bile haftalık hediyler vs. yeterdi çünkü pek evden çıkmıyordum ve ev interneti vardı evdede vs. Neyse şimdi paket almaya başladım ev internetini iptal edince yks önceki ay 2 defa 20gb paket aladım ve bu ayda, 1 ayda 2 paket aldım zengin sandılar galiba
(Normalde 15gb speedtest hediye ediyorlardı 3 aydır onu tünelleyip kullanıyordum oda artık hediye etmiyorlar XD)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bende fiyat durumu bu
Kullanıcıya göre değişiyor ya bu biraz şans işi

Geri