Aynı bendede hala750tl de yatmadı 1kda yatmadı
Alışverişi hangi gün yapmıştınız?Alıntıyı görüntüle1000 yattı ama 750 hâlâ yok
Tamam gördümAlışverişi hangi gün yapmıştınız?
Ben perşembe yaptım yatmadıAlışverişi hangi gün yapmıştınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam gördüm
Bana hala yatmadıBenim 750 yattı yok mu başka böyle kampanya
Ne zaman üye oldunuz ne zaman yattıBenim 750 yattı yok mu başka böyle kampanya
Ne zaman üye oldunuz ne zaman yattı
kampanya aralıgında oldumda 1000ın yatıp 750 nın yatmaması sacma ama 750 nın yatması ıcın aynı telefon numarası ıle ulasım kart hesabı ve sonrasında n kolay hesabı acmanzı gerekıyorduBana hala yatmadı![]()
Başkentkart açıktı zaten ondan sonra oldum ama yatmadı ilginç.2side gelmedi banakampanya aralıgında oldumda 1000ın yatıp 750 nın yatmaması sacma ama 750 nın yatması ıcın aynı telefon numarası ıle ulasım kart hesabı ve sonrasında n kolay hesabı acmanzı gerekıyordu
öyle yaptım hocam önce kayseri ulaşım hesabı açtım n kolay sanal kartı görünce n kolaya üye oldumkampanya aralıgında oldumda 1000ın yatıp 750 nın yatmaması sacma ama 750 nın yatması ıcın aynı telefon numarası ıle ulasım kart hesabı ve sonrasında n kolay hesabı acmanzı gerekıyordu
öyle yaptım hocam önce kayseri ulaşım hesabı açtım n kolay sanal kartı görünce n kolaya üye oldum
31 temmuz gerce 00 da bıttı ondan olasbılırmıBaşkentkart açıktı zaten ondan sonra oldum ama yatmadı ilginç.2side gelmedi bana
30unda yaptım31 temmuz gerce 00 da bıttı ondan olasbılırmı
Ayın 30unda üye oldum ben31 temmuz gerce 00 da bıttı ondan olasbılırmı
Bugün 00.00 da mı30unda yaptımmh ye sordum gün sonu gelir dedi ama 3.işgünü sonu işte bugün