Thermalright Assassin X 120 Refined Se ARGB Black 919,08tl

Reaksiyon skoru
32
fiyatı bi anda artmıştı eski fiyatına düşmüş gibi
İntel uyumlu ve içinden termal macunda çıkıyor diye belirtmişler

Son düzenleme:

214xt yi değişmeye değmez herhalde değil mi

İntel uyumlu dikkat edin beyler

Konuyla çok alakalı değil ama bir sorum oalacak? Benim işlemci R5 7600 Enermax ETS-T50A blok fanı Thermalright TL-C12C kule tipi soğutucu var.Max sıcaklık occt testinde 72 derece. 73 daha görmedi. Sıvı soğutucu veya başka bir kule tipine gerek var mı nasıl sizce değerler

899 bende kuponla
Banada bi yerden alt limitsiz 100tl kupon gelmiş her yerde kullanılıyor anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla çok alakalı değil ama bir sorum oalacak? Benim işlemci R5 7600 Enermax ETS-T50A blok fanı Thermalright TL-C12C kule tipi soğutucu var.Max sıcaklık occt testinde 72 derece. 73 daha görmedi. Sıvı soğutucu veya başka bir kule tipine gerek var mı nasıl sizce değerler
Bence sıcaklık değerleriniz gayet iyi hiç gerek yok gibi

214xt işinizi görüyorsa bence hiç gerek yok hem intel uyumlu dikkat edin alıcaksanızda

Banada bi yerden alt limitsiz 100tl kupon gelmiş her yerde kullanılıyor anlamadım

Bence sıcaklık değerleriniz gayet iyi hiç gerek yok gibi

214xt işinizi görüyorsa bence hiç gerek yok hem intel uyumlu dikkat edin alıcaksanızda
Teşekkürler

bütçeniz çok düşük değilse bu tarz soğutucular tavsiye etmiyorum, ileride zarara girip satmak zorunda kalıyorsunuz. O yüzden almışken en az 6 bakır borulu veya 240 mm ve üstü soğutucu alın.

Ben sff kasada stok soğutucu macunsuz kullanıyorum 🤣 yeni güncellenmedi 90mm kule tipi thermalright soğutucu mx4 ile full Mesh kasada 72 derecelerdeyim. Sıvı Soğutucu ömürlük ürün değil. Havadan devam et bence.

değmez idcoolin XT214 kullanıyorsan geçmene gerek yok 214xt zaten gayet iyi bir soğutucu. tek fanlı kullanıyorsan arkasına bir fan daha ekle performansı ciddi şekilde artar neredeyse sıvı soğutucu gibi soğutuyor ama tek fan yetiyor o.c. yapmıyorsan on numara ürün zaten. o yüzden şanslısın stok yok düzgün.

Geri