chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
üniversite için kiralık ev bakıyorum bütçe 10-15k arası giriş kat daireler geliyor genel olarak sizce giriş katta ev tutmak risklimi çok sorun çıkarırmı
valla kyk haric bende heryerde yasarimda annem pimpirikliÖğrenci adam ahırda bile yaşar şahsen çok sorun etmezdim
giderlere dikkat et bocek sorunu varsa sıkıntıüniversite için kiralık ev bakıyorum bütçe 10-15k arası giriş kat daireler geliyor genel olarak sizce giriş katta ev tutmak risklimi çok sorun çıkarırmı
neler mesela hocamGiriş kattan önce bakılacak çok kriter var
Yani arada uçurum bir fiyat farkı yoksa giriş kat tercih etmezdim. Tabi tutacağın yere de bağlı bu iş.üniversite için kiralık ev bakıyorum bütçe 10-15k arası giriş kat daireler geliyor genel olarak sizce giriş katta ev tutmak risklimi çok sorun çıkarırmı
3 bin civarı fark var ortalamaYani arada uçurum bir fiyat farkı yoksa giriş kat tercih etmezdim. Tabi tutacağın yere de bağlı bu iş.
Konum,komşular,binanın kaç yıllık olduğu,ev sahibinin nasıl birisi olduğuneler mesela hocam
Yani üst katlarda evin daha büyük olduğunu da hesaba katınca normal bir fark. Soruna şöyle cevap vereyim giriş kat denen ev yerin altında değilse ve düzgün bir bölgede ise veya bölge düzgün değil ama ev güvenlikli sitede falansa bence yaşanır ama sıkıntılı bölgelerde pek o işe girmek istemezdim.3 bin civarı fark var ortalama
yerin altı değil hocam ama balkon kapısı direk bahçeye açılıyor mesela güvenlik yok ama 6-7 apartman bu şekilde yan yanaYani üst katlarda evin daha büyük olduğunu da hesaba katınca normal bir fark. Soruna şöyle cevap vereyim giriş kat denen ev yerin altında değilse ve düzgün bir bölgede ise veya bölge düzgün değil ama ev güvenlikli sitede falansa bence yaşanır ama sıkıntılı bölgelerde pek o işe girmek istemezdim.
aylık 3bin lira fark karşılayabileceğin bir tutarsa mutlaka ve mutlaka arakat bakmalısın.yerin altı değil hocam ama balkon kapısı direk bahçeye açılıyor mesela güvenlik yok ama 6-7 apartman bu şekilde yan yana
hocam ne gibi dezavantajları oluraylık 3bin lira fark karşılayabileceğin bir tutarsa mutlaka ve mutlaka arakat bakmalısın.