PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 726
Miniled panel tam olarak nedir
Güzel panel türüBende oled alacaktım ama yanıyor diyorlar tv için miniled bakıyorum o yüzden ekranda binlerce led var ve siyahları daha siyah gösteriyor renk kalitesi güzel mini ledin mevzusu oymuş yani mini ledin panelin içinde binlerce olduğunu düşün
Elektronik aletlerimi hassas kullanırımMiniled olede yakın fakat yine de fark var.Miniled kimler almalı?Oledi hunharca kullanayım fakat bozulmasın diyenler miniled almalı.Oledde hassas olmalısınız ekranı parmaklaamayacaksınız fiber bezle etil alkolle silmelsiiniz vs
Uzun süre kullanımlarda oledin yanma riski azımsanmayacak kadar yüksekBende oled alacaktım ama yanıyor diyorlar tv için miniled bakıyorum o yüzden ekranda binlerce led var ve siyahları daha siyah gösteriyor renk kalitesi güzel mini ledin mevzusu oymuş yani mini ledin panelin içinde binlerce olduğunu düşün
Çok iyi bukadar güzel beklemiyordumolaya bu videoyu izleyerek başla. ips vs miniled farkları.
kaliteli bir miniled giriş seviye oled monitör veya tv den daha iyidir.
tabi düzgün bir oled bütün panellerden iyidir.
Mini LED’in avantajlarıChat gpt'ye yazacaktın da konu mu açtın kanka. Saniyesinde cevap veriyorken bizden cevap beklemen absürt cidden.
Hangi modeli kullanıyorsunuzarkadaşlar iki günlük dünya ya vallahi bu kadar kasmayınşuan oled monitör kullanıyorum kutusunda açmadığım miniled de var woled de var yani 2 günlük dünya size ne uygunsa alın onu kullanın alırkende oled yanığına karşı birebir değişim garantisi olsun asus rog'lardaki gibi yeter yav
![]()