Asus Rog Strix G513 Alınır mı?

Chaos48

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
Elimde Monster Cihazım Var ve Arızalı. Yaptırması 2. El Bilgisayar Parası Civarlarına Geliyor ve 20k dan Fazla da Bütçem Maalesef ki Yok. https://shbd.io/s/ay7mFnRl Bu Ürün Alınır mı? Önerilerinize Açığım ve Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var.

Bende 3050 ti modeli var aynı laptopun. Ben çok memnunum bir sorun yaşamadım. Ama bu ilandaki gtx 1650 günümüz oyunları için yeterli olmayabilir. Benim 3050 ti da yetmiyor aslında bazı oyunlarda düşük ayarlara çekmem gerekiyor.

Bende 3050 ti modeli var aynı laptopun. Ben çok memnunum bir sorun yaşamadım. Ama bu ilandaki gtx 1650 günümüz oyunları için yeterli olmayabilir. Benim 3050 ti da yetmiyor aslında bazı oyunlarda düşük ayarlara çekmem gerekiyor.
Aslında Oynadığım Fazla Bir Şey Yok. Valo, Cs, Forest, it takes two, Backrooms, Dead By Daylight Gibi Şeyler Oynuyorum Yeteceğini Düşünüyorum. Eğer Varsa Önerileriniz Çok Mutlu Olurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu Arada Bilgisayar Programcılığı Okudum ve Proje, Kod Vesaire Gibi Şeylerle de Uğraşıcam Bilgisayarda

Aslında Oynadığım Fazla Bir Şey Yok. Valo, Cs, Forest, it takes two, Backrooms, Dead By Daylight Gibi Şeyler Oynuyorum Yeteceğini Düşünüyorum. Eğer Varsa Önerileriniz Çok Mutlu Olurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu Arada Bilgisayar Programcılığı Okudum ve Proje, Kod Vesaire Gibi Şeylerle de Uğraşıcam Bilgisayarda
Hocam öncelikle oyun oynamasaniz bile bu kalitede bir laptopun size oyun oynatmasi lazim çünkü bu fiyatlarda ekran kartsız İşlemci olarak bilgisayar programciligina daha uygun laptoplar bulunur. 2. El daha güçlü bir masaüstü kasa da alinabilir. Piyasasını bilmiyorum bunlarin ama çok pahalı durmuyor normal duruyor fiyatı. Emsallerine bakayım derken kendi kullandığım 3050 ekran kartlı bir laptop buldum bunun fiyatlari 30k civarında oynuyor bulduğum laptopun ekranın sağ üst köşesinde hasar var ne tesadüfse benim laptopunda sol üst köşesinde hasar var benim laptoptaki hasar daha büyük ona rağmen pek bir sıkıntı yok. Yani bu laptopuda düşünebilirsin linkini bıraktım. Son olarak asus laptoplarda kronik bir fan sorunu var çok büyük bir sarsıntı olmadığı sürece ayağını masaya vurmadığın sürece sorun olmuyor olunca da fan sesli çalışmaya başlıyor 2-3 dk sonra sesi kesiliyor. Bir zarari yok fan degisimide ucuz birseydir çok nadir oluyor buda.

Sağolun Hocam İndirim Sağlarsa Alacağım. 20nin Üstüne Çıkamıyorum Limitim Yetmiyor. Bir Çok Fırsatı da Kaçırıyorum Galiba Bu Yüzden Ama Sağlık Olsun Teşekkürler Yardımınız İçin

Geri