🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.699 TL, Kp40 2.499 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap)

şimdi elimde herhangi bir eksik yok taş gibi gamepad. daha önce kullandığım gamepad monsterin " İLK " çıkardığı gamepaddi. onun tuşlar biraz sertti bu dokunmatik kıvamında elin değince tuş basıyor. mekanik oldugundan muhtemelen yanılmıyorsam.
Ekstra dpad ve makro butonları çıktı mı kutudan?

kp40 geldi benimde
1000139395.webp1000139407.webp

gecikme değerleri kötü bayağı. bu fiyatlarda olan thunderobot g30s te edition kablosuzda bile 1ms veriyor. bu ürünün wireless da 56ms vermesi cidden inanılmaz, bt de daha az vermesi daha da inanılmaz. aşırı kötü bir yazılımı var veya sorunlu parti bilemiyorum ama kabul edilebilir bir şey değil. rakiplerine göre kabloluda 11ms bile fazla.
Kesinlikle yanlış hocam benim g30s te o kadar gecikme yaşatıyorduki şuan elimde kp40 var öyle bi sorunla karşılaşmadım

Ekstra dpad ve makro butonları çıktı mı kutudan?
tam olarak şu an bakıyordum ekstra dpad çıkmamış, çıkması mı gerekiyordu? ama M2 ve M4 tuşları çıktı evet.

tam olarak şu an bakıyordum ekstra dpad çıkmamış, çıkması mı gerekiyordu? ama M2 ve M4 tuşları çıktı evet.
Demek onlar harici satın alınan şeylermiş. Yurtdışındaki unboxing videolarında 2 ayrı dpad 2 farklı makro 2 de uzun stick vardı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görüntüsü harbiden çok soft tatlı bişey ya

Cyclone 2'yle kıyaslarsan nasıl hocam?

Demek onlar harici satın alınan şeylermiş. Yurtdışındaki unboxing videolarında 2 ayrı dpad 2 farklı makro 2 de uzun stick vardı.

Görüntüsü harbiden çok soft tatlı bişey ya

Cyclone 2'yle kıyaslarsan nasıl hocam?
Cyclone 2 çok beğenerek kullanıyorum ben 2 sinin yeri farklı bence bana stick tension ayarı lazımdı street Fighter oynarken diğer kollar hafif geliyor bana biraz sert olması daha iyi oluyor bu da çok sertleşmiyor ama ötekilerin 2 3 katı daha sert oluyor

gecikme değerleri kötü bayağı. bu fiyatlarda olan thunderobot g30s te edition kablosuzda bile 1ms veriyor. bu ürünün wireless da 56ms vermesi cidden inanılmaz, bt de daha az vermesi daha da inanılmaz. aşırı kötü bir yazılımı var veya sorunlu parti bilemiyorum ama kabul edilebilir bir şey değil. rakiplerine göre kabloluda 11ms bile fazla.
testlere nerden baktınız g30s 1 ms olmasının imkanı yok hocam . gamepadlada g30s yok ama g80 ultranın bile gecikmesi minimum 6 ms. kp20 bile daha düşük ms

Cyclone 2 çok beğenerek kullanıyorum ben 2 sinin yeri farklı bence bana stick tension ayarı lazımdı street Fighter oynarken diğer kollar hafif geliyor bana biraz sert olması daha iyi oluyor bu da çok sertleşmiyor ama ötekilerin 2 3 katı daha sert oluyor
Sırf yurtdışı fiyatıyla makas farkı çok diye almadım. Umarım KP70 pişman etmez

KP20 de aldım yedek dursun diye. Gecikme testi teknik olarak yapamam ama FIFA da sorun olup olmadığını yazabilirim gelince.
Not: 25 TL kupon hesabımda vardı. Ürüne özel vs değil.

Ekler

• 164909.webp
    164909.webp
    35.9 KB · Hit: 46
Yine bir bok yedik, safi zarar yemin ediyorum sıcak fırsatlar. :kekw:

2026-08-05_06-49.webp

Ben de Xbox 9. Nesil ve EasySMX D10 var. Aklımda aslında G7 PRO vardı da, bunu çok övdüler ve fiyat düşünce geçeyim dedim. Tek sıkıntı galiba şarj standı yok, keşke şarj standı da üretip ayrıca satsalar.

şimdi elimde herhangi bir eksik yok taş gibi gamepad. daha önce kullandığım gamepad monsterin " İLK " çıkardığı gamepaddi. onun tuşlar biraz sertti bu dokunmatik kıvamında elin değince tuş basıyor. mekanik oldugundan muhtemelen yanılmıyorsam.
Xbox 9. Nesil'den, EasySMX D10 geçince aynı hissi yaşıyorum. Ama D10 yazılımı yok ve sağ tetiği gıcırtı yapıyor, bazı sprayler sıktım çözemedim de. Gerçi içini açsam veya bir yere göndersem çözülür. O yüzden uzun süredir aklımda bir markanın premium ürününe geçmek vardı, G7 PRO düşünüyordum ama bunun fiyatı aklıma yattı. Uzun yıllar kullanırım artık umarım sorun falan da yaşatmaz.

Şöyle anlatayım konsol gamepadleri kablolu bir Corsair ₺0-1000 fare ise, bu hall effect veya mekanik gamepadler 3395 sensörlü kablosuz fare gibi. Kontrolün net olarak sizde olduğunu fark ediyorsunuz. Eğer gamepad aktif kullanıyorsanız, TMR stick, mekanik tuşlar, tetik titreşimleri vb. hepsinin oyuna etkisi var. Yok diyen net yalan söylüyordur.

Ben sadece FPS oyunlarını gamepad ile oynamadığımdan o konuda bir şey diyemem, ama tetikleri kitleme gibi basit bir özellik bile FPS'de fark yaratıyordur. Arka tuşlar falan keza RS ve LS basmaya göre ayarlanınca muazzam oluyor.

Claw's Tactical Combat'tan geçmeye değer mi?
Bence değer, Claws, Secuzi ve Gamepower ₺1500 ürünleri, ₺0-1000 arası satılan çakma kollara iyi alternatif. Ama diğer tarafta bu kollara göre geride kalıyorlar.

Geri