🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

iki hafta önceki 30 binlik swift kadar iyi bi kampanya değil. Soğutma performansı olarak da en fazla 3 derece filan oynar zaten bütün 9070xtlerin soğutma blokları büyük ve benzer. Ama taichi ismine görüntüsüne ve prestijine para vermiş oluyorsunuz.
Evet o kampanyayı kaçırdıktan sonra çok bekledim ancak 9070xt 36k’dan aşağı inmedi, o da gigabyte gaming oc idi zaten. Eğer fiyatlar bundan sonra hep böyle olacaksa görüntüye +5k vermiş olmak beni rahatsız etmez ama Taichi 41den aşağı inerse o zaman pişman olurum 😂

Evet o kampanyayı kaçırdıktan sonra çok bekledim ancak 9070xt 36k’dan aşağı inmedi, o da gigabyte gaming oc idi zaten. Eğer fiyatlar bundan sonra hep böyle olacaksa görüntüye +5k vermiş olmak beni rahatsız etmez ama Taichi 41den aşağı inerse o zaman pişman olurum 😂
tam olarak aynı şekildeyim ben de

Valla büyük zamlar geliyor ihtiyacı olan üçe beşe bakmadan alsın geçsin. Belki size saçma ve mantıksız gelecek ama bu fiyatları bir daha bulamayız diye rtx 4070ti super ekran kartımı satıp rtx 5080'e geçtim.

Taichi min fiyatı buna çok yakın zaten daha düşük olma ihtimali yok gibi ya. Belki aralıkta falan olur
Ben zaten sistemimi toplamıştım 1 aydır ekran kartı indirimi bekliyordum, aslında işim sebebiyle 40 45 arasına 5070 Ti bekleyip onu almak istiyodum ama daha fazla beklemek istemedim. Bunu görünce 3 taksit de olsa aldım direk.

Ben zaten sistemimi toplamıştım 1 aydır ekran kartı indirimi bekliyordum, aslında işim sebebiyle 40 45 arasına 5070 Ti bekleyip onu almak istiyodum ama daha fazla beklemek istemedim. Bunu görünce 3 taksit de olsa aldım direk.
Bende de durum aynıydı ekran kartı hariç toplamıştım. 1050 ti ı emekli etmenin vakti gelmişti 😂. Benim sistem bu kartı beslemeyebilir ondan biraz çekiniyorum belki o sebeple de iade edebilirim. 7500F ve enermax pro 3 var belki ucu ucuna besler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,095
Üyeler
200,838
Son üye
PinkMonke

Geri