2 Yıllık Elektrikli mi Sağlık mı

Reaksiyon skoru
68
Arkadaşlar şuan tercih listemde labaratuvar sıralamada ufak fark var ama tıbbi sekreterlik için uygun bende şuan tıbbi sekreterlik yerine elektrik okuyup tekniker olma fikri çıktı sağlık da KPSS derdi varken rahat çalışma şartları çok cazip geliyor ama belki iki yıl sonra atama düşer puan yükselir falan biraz korku var bende sekreterliğin üstüne elektrik yazıp tekniker olabilirim diye düşündüm özel sektör ama kendini geliştirir sen yüksek maaşlar alabilirsin bence sizce hangi bölümün önü daha açık yada elektrik mezunu olan var mı ?

Elektrik mtal mezunuyum sorun varsa sorabilirsin

Hocam ilaç gibi geldiniz sizce okumaya değer bir bölüm mu pişman olur muyuz yani keske KPSS çalışıpta buna bulasmasaydim der miyiz
Şimdi kpss konusunda teknikerler kaç ile atanıyor bilmiyorum.Diğer konulara bakarsak evet güzel bölüm iş imkanı çok işsiz kalman zor maaşlar güzel zor bir meslek yorucu bir meslek sanırım ortaöğretim kpss ye girmek istiyorsun şansını dene derim

Şimdi kpss konusunda teknikerler kaç ile atanıyor bilmiyorum.Diğer konulara bakarsak evet güzel bölüm iş imkanı çok işsiz kalman zor maaşlar güzel zor bir meslek yorucu bir meslek sanırım ortaöğretim kpss ye girmek istiyorsun şansını dene derim
Elektrik bölümünde öyle bir düşüncem yok yanlış anlaşıldım galiba egerki sağlık seçersem KPSS derdi var elektrik okursam KPSS girmicem elektrige ilgim var yani elim yatkın öyle işlere o yüzden pek zorlanacağımi sanmıyorum

Elektrik bölümünde öyle bir düşüncem yok yanlış anlaşıldım galiba egerki sağlık seçersem KPSS derdi var elektrik okursam KPSS girmicem elektrige ilgim var yani elim yatkın öyle işlere o yüzden pek zorlanacağımi sanmıyorum
o zaman elektriğe gimen mantıklı olur amacın kurumsal bir firmaya girmek olsun normal özel firmalara gçre çok fark oluyor stajımı kruumsal bir firmada yapmış biri olarak söylüyorum

Sadece iş imkanı konusunda kararsızım
Yani sağlık teknikeri gibi direk yüksek maaştan baslamaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o zaman elektriğe gimen mantıklı olur amacın kurumsal bir firmaya girmek olsun normal özel firmalara gçre çok fark oluyor stajımı kruumsal bir firmada yapmış biri olarak söylüyorum
Tavsiyeniz var mı peki kurumsal dan yana

kuzenim sağlık teknikeri 30k alıyor staj yaptığım kurumsal firmada her şeyle 65k dan başlatıyorlar

Tavsiyeniz var mı peki kurumsal dan yana
çevre edinmeye bak okulda

kuzenim sağlık teknikeri 30k alıyor staj yaptığım kurumsal firmada her şeyle 65k dan başlatıyorlar

çevre edinmeye bak okulda
Yani sağlık bölümude yüksek ihtimal tıbbi sekreterlik gelir yani elektrik ile sekreterlik arasında kalmıştım ama peki üniversite olarak fark var mı yani şurası daha iyidir dediğiniz

Yani sağlık bölümude yüksek ihtimal tıbbi sekreterlik gelir yani elektrik ile sekreterlik arasında kalmıştım ama peki üniversite olarak fark var mı yani şurası daha iyidir dediğiniz
üniversiteye gitmediğim için bilmiyorum ama sakarya iyi diyorlardı

Geri