İnceleme Rehber 2K Monitör Tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

asıl 5070 ti olduğu için 25-45 arasından seçmen lazımdı
yoksa 5070 ti dan en iyi görüntüyü alamamış olursun
Fazla da vermek istemiyorum ya yoksa zaten 50-60k ya ultrawide alacaktım. 25-45 arası ne öneriyorsun yine bakayım.
5070 ti'dan en iyi görüntü derken neyi kastediyorsun tam olarak?

Fazla da vermek istemiyorum ya yoksa zaten 50-60k ya ultrawide alacaktım. 25-45 arası ne öneriyorsun yine bakayım.
5070 ti'dan en iyi görüntü derken neyi kastediyorsun tam olarak?
görüntüyü monitör veriyor sonuçta
5070 ti ile 4k da rahat oynarsın
321up x24 ve mo32u24 şu an için alabileceğin en iyi ve mantıklı modeller
2k olsun biraz daha ucuz olsun dersen xg27aqwmg
daha ucuz olsun dersen giriş seviyeye doğru iniyor, 20-25 bandında parlaklığı düşükler falan var hdr açtığında parlaklık tatmin etmeyebilir

görüntüyü monitör veriyor sonuçta
5070 ti ile 4k da rahat oynarsın
321up x24 ve mo32u24 şu an için alabileceğin en iyi ve mantıklı modeller
2k olsun biraz daha ucuz olsun dersen xg27aqwmg
daha ucuz olsun dersen giriş seviyeye doğru iniyor, 20-25 bandında parlaklığı düşükler falan var hdr açtığında parlaklık tatmin etmeyebilir
2k ya 30k para vermek bana mantıksız geliyo daha p/p ürün yokmu hiç mesela

@Tayfunns selam, aşağıdaki linkten önerebileceğin sorunsuz 1440p monitör var mı? max 20-25k vermek istiyorum ama daha ucuza ve özellikler arası fark düşük varsa tercihimdir. 5070ti var hikayeli oyun oynuyorum genelde, yüksek hz falan derdim yok pek, sorunsuz olsun yeter.
Neden vatan? Fiyatlar pahalı 5070 Ti icin daha iyi monitör bakmak lazım.

Neden vatan? Fiyatlar pahalı 5070 Ti icin daha iyi monitör bakmak lazım.
Direkt yanımda mağazası var gidip alabilirim. İnternetten sipariş vermek istemiyorum sonra sorunlu geliyor, iade için uğraş dur. Fazla verip direkt almak daha iyi geliyor.
4K ve OLED'de gözüm yok, o yüzden 2k tercihimdi.

Direkt yanımda mağazası var gidip alabilirim. İnternetten sipariş vermek istemiyorum sonra sorunlu geliyor, iade için uğraş dur. Fazla verip direkt almak daha iyi geliyor.
Amazon, Hepsiburada dan alırsan ugrasmazsın vatanda fiyatlar +5 + 7k daha pahalı oluyor. Yine de oled almamak istediğine emin misin bence 5070 ti gibi bir sisteme IPS alınmaz

Asıl fiziksel yerden alırsan uğraş dur :D cayma hakkın yok.İnternetten verdiğin ürünü 14gün koşulsuz iade hakkın var.

Asıl fiziksel yerden alırsan uğraş dur :D cayma hakkın yok.İnternetten verdiğin ürünü 14gün koşulsuz iade hakkın var.
Valla kaç ürün aldım, 14 gün iade hakkım olmasına rağmen iade edemedim. Hem de ayıplı ürün gönderdiler öyle elimde patladı.
Monitörü en azından Vatan'da açıp bakarız herhalde ölü pixel vb. var mı diye, ona güvendim.

Amazon, Hepsiburada dan alırsan ugrasmazsın vatanda fiyatlar +5 + 7k daha pahalı oluyor. Yine de oled almamak istediğine emin misin bence 5070 ti gibi bir sisteme IPS alınmaz
OLED'de yanık olmaması için dikkat etmek falan gerekiyormuş bir sürü şeyler okudum dedim uğraşamam onunla açıkçası :D
Videoya bakıyorum şimdi. Yine 1440p ips ve oled öneriniz varsa yazın lütfen değerlendireyim.

Aynen eve gittiğinde bir sorun görsen kabul etmezler falan ugrasırsın. Oled zaten kolay kolay sorunlu gelmez. Oled aldım ölü piksel, ghosting, ışık sızması vb şeyler cıktı diyen görüyor musunuz? Yok çünkü ışık sızması imkansız, ghosting imkansız. Ölü piksel de aşırı nadir çıkıyor. Bir de IPS-va alın veya mini led IPS-va alın bir sürü sorunla karşılaşma şansın var

9070XT sistem topluyorum ben de şu an. Monitörüm kaldı 2K IPS bu konuya göre bakınca 11-13 civarına var en ucuz OLED 20den başlıyor anladığım hatta daha fazla. En f/p öneriniz nedir OLED için

Valla kaç ürün aldım, 14 gün iade hakkım olmasına rağmen iade edemedim. Hem de ayıplı ürün gönderdiler öyle elimde patladı.
Monitörü en azından Vatan'da açıp bakarız herhalde ölü pixel vb. var mı diye, ona güvendim.

OLED'de yanık olmaması için dikkat etmek falan gerekiyormuş bir sürü şeyler okudum dedim uğraşamam onunla açıkçası :D
Videoya bakıyorum şimdi. Yine 1440p ips ve oled öneriniz varsa yazın lütfen değerlendireyim.
Amazon veya Hepsiburada dan alırsan sorun olmaz. Özellikle Amazon cok rahat. İki kere gpu, cpu, iki kere hava temizleyici, iki kere hoparlör, gamepad vb şeyler iade ettim sorun cıkarmadılar.

Son düzenleme:
Amazon veya Hepsiburada dan alırsan sorun olmaz. Özellikle Amazon cok rahat. İki kere gpu, cpu, iki kere hava temizleyici, iki kere hoparlör, gamepad vb şeyler iade ettim sorun cıkarmadılar.
Anladım tamam bir deneyelim bakalım.
Alırken satıcı ve göndericinin Amazon olmasına mı dikkat etmek gerekiyor burada?
Ve monitör öneriniz var mıdır?

9070XT sistem topluyorum ben de şu an. Monitörüm kaldı 2K IPS bu konuya göre bakınca 11-13 civarına var en ucuz OLED 20den başlıyor anladığım hatta daha fazla. En f/p öneriniz nedir OLED için

Tercihen 4k ama en ucuzunu istediğiniz icin 2k bu var iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım tamam bir deneyelim bakalım.
Alırken satıcı ve göndericinin Amazon olmasına mı dikkat etmek gerekiyor burada?
Ve monitör öneriniz var mıdır?
Amazondan alırsanız gerekirse Amazon cebinden karşılıyor iadeyi. Mesela gamepad iademi satıcı kabul etmedi Amazon yardımcı olmustu

Bunu önerebilirim:

Biraz daha üste eklersen Asus versiyonu var ancak bütceyi biraz zorlar XG32UCWG

Geri