Öneri İlk Araba İçin C Hatcback Öneri

Hocam dediğiniz gibi puntoya o parayı vermektense c hatcback piyasası az olan modelleri almak daha mantıklı gibi geliyor. Henüz bi karar da vermedim orta vadede düşünüyorum zaten. Fiesta da değerlendirilebilir aslında evet
Fiesta puntoya nazaran iyi bir arabadır ancak 750-800civarına giulietta ya da diğer c segment seçenekleri varken tercih etmezdim.Görünüş olarak size ne kadar hitap edebilir bilmiyorum ama sorunsuzluk ve şehir içinde kolaylığı bakımından fiat egea 1.6 e-torqlara bakabilirsiniz.Otomatik şanzımanı kusursuzdur.Motoru da 1.4 e nazaran biraz daha performanslıdır.Görünüş olarak hitap etmiyor derseniz eğer orası ayrı.Siz en iyisi giuliettaları değerlendirin.

bu bütçede egea veya clio mantıklı bence ilk araç için

Ucuz birsey dersen fiesta. Güzel genç işi falan dersen sanruflu bir punto evo paket oluyor sanırım. Poloda güzel olur. Bütçen ilk araç için çok fazla aslında bu araçlar gibi daha ucuz güzel araçlar bulunur.

Clio da tercih edilecekse bazı motor seçenekleri ile tercih edilmelidir.1.0 tcelerden uzak durulmalıdır.Kısmen performanslı olsun diyorsanız da 1.0 sceden uzak durulmalıdır.0.9 tce ya da 1.5 dci uygundur clio da.Ama bana egea 1.6 e-torq daha mantıklı gibi geliyor

Clio da tercih edilecekse bazı motor seçenekleri ile tercih edilmelidir.1.0 tcelerden uzak durulmalıdır.Kısmen performanslı olsun diyorsanız da 1.0 sceden uzak durulmalıdır.0.9 tce ya da 1.5 dci uygundur clio da.Ama bana egea 1.6 e-torq daha mantıklı gibi geliyor
1.0 tce neden önermiyorsunuz hocam

1.0 tce neden önermiyorsunuz hocam
1.0 tce cliolarda gelen şanzımanlar hiç iyi bir şanzıman değil.Edc şanzımanlı versiyonları yoğun trafikte ısınıyor cvt şanzımanlıları ise çok bağırıyor performans halindeyken.1.0 tce motorlarda devirdaim pompasında su eksiltme,3 silindirli olduğundan motor soğukken titreşimli çalışma hareket halindeyken şıngırdama sesi geliyor.Bir de yanlış hatırlamıyorsam eğer 1.0 cliolara haddinden fazla fiyat çekiyorlar.0.9 tce ya da 1.5 dci motorlar daha makbuldür.1.3 tceler ise performanslıdır lakin onlarda da termostat problemi var.Bana kalırsa en mantıklısı 0.9 tce.

Ucuz birsey dersen fiesta. Güzel genç işi falan dersen sanruflu bir punto evo paket oluyor sanırım. Poloda güzel olur. Bütçen ilk araç için çok fazla aslında bu araçlar gibi daha ucuz güzel araçlar bulunur.
Giriş seviyesi b segmentlere çok para istiyorlar biraz daha ekleyip c hatcback daha mantıklı geldi en azından parasının hakkı diye düşündüm hocan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiesta puntoya nazaran iyi bir arabadır ancak 750-800civarına giulietta ya da diğer c segment seçenekleri varken tercih etmezdim.Görünüş olarak size ne kadar hitap edebilir bilmiyorum ama sorunsuzluk ve şehir içinde kolaylığı bakımından fiat egea 1.6 e-torqlara bakabilirsiniz.Otomatik şanzımanı kusursuzdur.Motoru da 1.4 e nazaran biraz daha performanslıdır.Görünüş olarak hitap etmiyor derseniz eğer orası ayrı.Siz en iyisi giuliettaları değerlendirin.
Evet hocam şuan giulettalar hoşuma gidiyor
egealar tam mantık arabası ama işte biraz da algı sanırım hocam o kadar para verince göze de yakışıklı gelsin istiyor insan

Giriş seviyesi b segmentlere çok para istiyorlar biraz daha ekleyip c hatcback daha mantıklı geldi en azından parasının hakkı diye düşündüm hocan

egealar tam mantık arabası ama işte biraz da algı sanırım hocam o kadar para verince göze de yakışıklı gelsin istiyor insan
Parasına göre yakışıklı hocam eski bir a3 alıp uğraşmaktansa daha mantıklı

O zaman siyah bir asta h hb, focus 2.5 hb, golf 7.5 geliyor aklıma. Astra j de geliyor zaten ucuz olsun güzel dursun diye h kasayı yazdım.

b segment bakarım diyosan kia rio öneririm, illa c diyosan kia ceed iyidir , opel grubuna bakmanı tavsiye etmem sanayi yolunu ezberletebilir

O zaman siyah bir asta h hb, focus 2.5 hb, golf 7.5 geliyor aklıma. Astra j de geliyor zaten ucuz olsun güzel dursun diye h kasayı yazdım.
Hocam bu yazdığın tüm arabalar bu bütçede alınmaması gereken arabalar.Bu paraya golf 7.5 40-50kere takla atmıştır.2.5 kasa focus bu paralar etmez.Astra h sorunları da bitmez.Arkadaş eğer göz zevki ve görünüşü önde tutuyorsa manuel dizel giulietta,mantık evliliği yapacaksa da egea tercih etmeli.

hocam 1 ay önce ben de bu kriterlerde araba bakıyordum ben tercihimi 2012 toyota auris 1.4 d4d den yana kullandım. Listendeki bütün arabaları kullandım veya denedim kalite olarak almanlar farklı hissettiriyorlar gerçekten. astra j 850 bandına bulabilirsin ve çok tok ve dolu ve konforlu hissettiriyor. ancak sorunsuzluk denilince japon ve koreden şaşmamalısın bence. guiletta çok güzel gözüküyor ancak benim tercihim olmadı, hem piyasa azlığı hem de önceki sahiplerinin muhtemelen arabayı hor kullanmış ihtimalinin yüksekliğinden dolayı. Kia ceed için eski kasası vardı temiz olarak o paralara ve çok demode duruyordu o yüzden vazgeçtim. aracımdan memnunum bu mazot zamlarından sonra 1.6 benzinlisini almak da mantıklı aynı şekilde ,bulunması güç olsa da i30 un benzinlileri de olabilir ama gdi motorlu olanlar değil. makyajlı aurisleri de alabiliyorsun ama 1.33 motorlu olanlarını alabiliyorsun, eğer yokuşlu bir yerde yaşıyorsan 1.33 gürültülü olacaktır ve yorabilir, ha onu da kullandım manuel olarak vites aralıkları kurtarıyor çok da sırıtmıyor.

Geri