Yardım Ukrayna Vpn ile Fc27 Almak

Vemoxis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
369
Geçen sene EA app üzerinden Ukrayna VPN ile hem FC26 hem de BF6 almıştım ve şu ana kadar problemsiz şekilde oynadım hiçbir sıkıntı olmadı.

Bu yıl aynı taktiği deneyen oldu mu FC27 için?

Geçen sene EA app üzerinden Ukrayna VPN ile hem FC26 hem de BF6 almıştım ve şu ana kadar problemsiz şekilde oynadım hiçbir sıkıntı olmadı.

ben hiç yapmadım ama 2-3 yıl önce fc için anlatanlar , ea hesabı kapatabilir bunun riskini alıcaksanız ona göre deneyin diyordu

ben hiç yapmadım ama 2-3 yıl önce fc için anlatanlar , ea hesabı kapatabilir bunun riskini alıcaksanız ona göre deneyin diyordu
Fc25 ve 26 da yaptım ben bir şey olmadı ama şu an bilmiyorum fixlenmiş olabilir

denedim sorun yok anlık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

başka hiçbir oyun içi item falan almadım ama tr üzerinden sadece ukrayna alımı oyun yaptım hesapta

denedim sorun yok anlık

başka hiçbir oyun içi item falan almadım ama tr üzerinden sadece ukrayna alımı oyun yaptım hesapta
PS için bilginiz var mı ? Yapılabiliyor mu yeni hesap mı açmak lazım ukranya üzerinden.

Ukrayna vpn ile ea play pro almıştım sorunsuzdu, bu oyunda da sorun çıkacağını sanmam.

PS için bilginiz var mı ? Yapılabiliyor mu yeni hesap mı açmak lazım ukranya üzerinden.
Ps için ayrı hesap açmadan mümkün değil. Kendi hesabınızı değişemiyorsunuz zaten. Ukrayna hesabı oldu da diyelim açtınız kartı bu sefer kabul etmeyebilir Ukrayna cüzdan kodu almanız gerekir parayla. Yine aynı fiyata denk gelebilir.

Ne kadar fark ediyor fiyat olarak
Banka çevirisi ile 2400'e geldi standart. 3400 banka çevirisi ile normal fiyatı.

Çevirisiz 2329 TL'ye 3329 TL'lik oyun gibi bir şey oldu.

Ps için ayrı hesap açmadan mümkün değil. Kendi hesabınızı değişemiyorsunuz zaten. Ukrayna hesabı oldu da diyelim açtınız kartı bu sefer kabul etmeyebilir Ukrayna cüzdan kodu almanız gerekir parayla. Yine aynı fiyata denk gelebilir.

Banka çevirisi ile 2400'e geldi standart. 3400 banka çevirisi ile normal fiyatı.

Çevirisiz 2329 TL'ye 3329 TL'lik oyun gibi bir şey oldu.
Süreci anlatan bir konu açsanız iyi olabilir hocam bilmeyenler için.

Süreci anlatan bir konu açsanız iyi olabilir hocam bilmeyenler için.
Vardı aslında eski bir konu.

Ben de bu yöntemle almıştım, bir sorun olmadı. Kullanırken sağlam vpn kullandım, farklı browser'da gizliden açtım eski verileri vs. görmesin diye. Bir de kendi para biriminin yazdığı İngilizce sayfasından aldım. Ülke olarak da Türkiye değil de Ukrayna'yı seçtim ödemede.

Hem EA FC26'ya girebildim, hem de BF6 hazır.

Yeni hesap falan da değildi, yıllardır kullandığım hesapta yaptım.

App'ten almak çok riskli bence bu arada. Aldıktan sonra da VPN'i falan hemen şak diye kapatıp da girmemiştim. Birkaç gün sorun olmasın diye bekledim. Zaten o zaman çıkmamıştı, öyle açtım EA App'i.
Şöyle yazmışım zamanında. Aynı yöntemle aldım. Hatta bu seferkinde aldıktan sonra arkadaşlarla direkt FC falan da girdim aldığım gün (tavsiye etmem) bir sorun olmadı.

-Kısaca Ukrayna server'ı olan VPN bulun,elinizde sağlam VPN varsa onunla yapın.
-Farklı browser'dan mümkünse gizli modu açarak girin. O browser'da hiçbir veriniz olmasın. VPN açıkken girin hatta (bu kısmın tamamı zorunlu değil, nolur nolmaz diye yaptığım bir şey)
-EA FC 27 buy/pre-order diye aratın bir Ukrayna sayfası bir İngilizce başlıklı sayfa gelecek. Ben rahatlık olsun diye İngilizce başlıklı olana tıkladım.
- Hangi edition olursa olsun minimum %25-33 arası indirim mevcut.
1785837906628.webp

- Ödeme kısmında hesaba giriş yapıp kart girmeye geçin. Kartta mümkünse kredi kartı olsun. Bazı kredi kartlarını kabul etmeme olayları da vardı ama ben Akbank kullanıyorum sanal kart girdim kabul etti. İş Bankası idi sanki sorun çıkaran. Düzelmiştir belki.

- Son olarak ödemede ülke seçin diyordu ben orada Ukrayna seçtim nolur nolmaz diye. Türkiye seçen arkadaşlarım da vardı, onlarda da BF6'da sorun çıkmamıştı zamanında. Çok önemli değildir ama yine de Ukrayna seçin geçin bence.

Ödemeyi sonra beklemeye alıp birkaç güne kabul ediyor ve bekletiyor çıkış tarihine kadar. Ben öncekinde birkaç gün beklemiştim. Bunda bekletmedim, hala hesabımda bir sıkıntı yok. Bu süreç içinde bir kere bile oyun içi satın alım yapmadım Türk parasıyla. Yapsaydım hesap muhtemelen flaglenirdi. Eğer yapacaksanız da bu oyunlarda yine VPN açıp satın alım yapın bence.

Bu kadar hatırladığım.

denedim sorun yok anlık

hocam telefondan mı yoksa pcden mi aldınız süreci anlatan bir post falan varmı ve öneri vpn varmı

hocam telefondan mı yoksa pcden mi aldınız süreci anlatan bir post falan varmı ve öneri vpn varmı
Zamanında açmıştım adım adım anlatan ancak bazı arkadaşlar CİMER e falan şikayet edeceğini söylediği için uğraşmamak adına konuyu silmiştim.

Geri