ben hiç yapmadım ama 2-3 yıl önce fc için anlatanlar , ea hesabı kapatabilir bunun riskini alıcaksanız ona göre deneyin diyorduGeçen sene EA app üzerinden Ukrayna VPN ile hem FC26 hem de BF6 almıştım ve şu ana kadar problemsiz şekilde oynadım hiçbir sıkıntı olmadı.
Bu yıl aynı taktiği deneyen oldu mu FC27 için?
Fc25 ve 26 da yaptım ben bir şey olmadı ama şu an bilmiyorum fixlenmiş olabilirben hiç yapmadım ama 2-3 yıl önce fc için anlatanlar , ea hesabı kapatabilir bunun riskini alıcaksanız ona göre deneyin diyordu
denedim sorun yok anlıkGeçen sene EA app üzerinden Ukrayna VPN ile hem FC26 hem de BF6 almıştım ve şu ana kadar problemsiz şekilde oynadım hiçbir sıkıntı olmadı.
Bu yıl aynı taktiği deneyen oldu mu FC27 için?
PS için bilginiz var mı ? Yapılabiliyor mu yeni hesap mı açmak lazım ukranya üzerinden.denedim sorun yok anlık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
başka hiçbir oyun içi item falan almadım ama tr üzerinden sadece ukrayna alımı oyun yaptım hesapta
Ps için ayrı hesap açmadan mümkün değil. Kendi hesabınızı değişemiyorsunuz zaten. Ukrayna hesabı oldu da diyelim açtınız kartı bu sefer kabul etmeyebilir Ukrayna cüzdan kodu almanız gerekir parayla. Yine aynı fiyata denk gelebilir.PS için bilginiz var mı ? Yapılabiliyor mu yeni hesap mı açmak lazım ukranya üzerinden.
Banka çevirisi ile 2400'e geldi standart. 3400 banka çevirisi ile normal fiyatı.Ne kadar fark ediyor fiyat olarak
Süreci anlatan bir konu açsanız iyi olabilir hocam bilmeyenler için.Ps için ayrı hesap açmadan mümkün değil. Kendi hesabınızı değişemiyorsunuz zaten. Ukrayna hesabı oldu da diyelim açtınız kartı bu sefer kabul etmeyebilir Ukrayna cüzdan kodu almanız gerekir parayla. Yine aynı fiyata denk gelebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Banka çevirisi ile 2400'e geldi standart. 3400 banka çevirisi ile normal fiyatı.
Çevirisiz 2329 TL'ye 3329 TL'lik oyun gibi bir şey oldu.
Vardı aslında eski bir konu.Süreci anlatan bir konu açsanız iyi olabilir hocam bilmeyenler için.
Şöyle yazmışım zamanında. Aynı yöntemle aldım. Hatta bu seferkinde aldıktan sonra arkadaşlarla direkt FC falan da girdim aldığım gün (tavsiye etmem) bir sorun olmadı.Ben de bu yöntemle almıştım, bir sorun olmadı. Kullanırken sağlam vpn kullandım, farklı browser'da gizliden açtım eski verileri vs. görmesin diye. Bir de kendi para biriminin yazdığı İngilizce sayfasından aldım. Ülke olarak da Türkiye değil de Ukrayna'yı seçtim ödemede.
Hem EA FC26'ya girebildim, hem de BF6 hazır.
Yeni hesap falan da değildi, yıllardır kullandığım hesapta yaptım.
App'ten almak çok riskli bence bu arada. Aldıktan sonra da VPN'i falan hemen şak diye kapatıp da girmemiştim. Birkaç gün sorun olmasın diye bekledim. Zaten o zaman çıkmamıştı, öyle açtım EA App'i.