🔥İndirim Xrades Blue Luna Xl Yeni Nesil Balanced Yüzey Mousepad 649.90tl

tip çok güzel 20 çeşit mouse pad almışımdır beyaz acık renkler hep sararıyor miğde bulandırıyor en son kensei aldım ama açık mavi ton stok vardı çok memnunum kalın mouse pad çok iyi ama sararıyor bu merette yıkamaktan hoş oldum.
Çok terleyen, bakımsız yıkanmayan, odani temizlemeyen ve sigara içen birisi isen her aldığın beyaz sararır ki. Perdeler bile sararıyor mousepad mi sararmayacak :ROFLMAO:

Çok terleyen, bakımsız yıkanmayan, odani temizlemeyen ve sigara içen birisi isen her aldığın beyaz sararır ki. Perdeler bile sararıyor mousepad mi sararmayacak :ROFLMAO:
toplamda 6 yıl 2tane beyaz sistem kullandım 0 sararma 3 yıl corsair hs-80max kullandım 0 gibiydi terleme alakası varmı az var hava sıcak doğru ama beyaz mouse pad kesinlik sürtünmede bile sararıyor yorumun komik :D mouse 3 yıla giricek halen 0 gibi :D genel olarak beyaz ekipmanlar.

toplamda 6 yıl 2tane beyaz sistem kullandım 0 sararma 3 yıl corsair hs-80max kullandım 0 gibiydi terleme alakası varmı az var hava sıcak doğru ama beyaz mouse pad kesinlik sürtünmede bile sararıyor yorumun komik :D mouse 3 yıla giricek halen 0 gibi :D
Hacı sana kötü bir şey demedim sadece sararmanın nedenlerini söyledim. Mousepad gün boyu el ter ve sürtünmeyle doğrudan temas ediyor kasa, mouse veya kulaklıkla birebir kıyaslamak pek mantıklı değil. Titiz kullanılırsa daha geç sararır bence, bakımsız kullanılırsa daha çabuk. Seninki sarardı diye bütün beyaz mousepadler kesin sararacak diye bir şey de yok kullanım ve malzeme kalitesine göre değişir. Kişisel algılamana gerek yok :ROFLMAO:

Hacı sana kötü bir şey demedim sadece sararmanın nedenlerini söyledim. Mousepad gün boyu el ter ve sürtünmeyle doğrudan temas ediyor kasa, mouse veya kulaklıkla birebir kıyaslamak pek mantıklı değil. Titiz kullanılırsa daha geç sararır bence, bakımsız kullanılırsa daha çabuk. Seninki sarardı diye bütün beyaz mousepadler kesin sararacak diye bir şey de yok kullanım ve malzeme kalitesine göre değişir. Kişisel algılamana gerek yok :ROFLMAO:
yok ya alınmadım yazın komikti sadece :D ona güldüm alınmadım ki. evet evine gittim sistemi sarıydı bir arkadaşın hak veriyorum :D

her saat git duş al robot değilsen insan derisinin artıkları masue padin üstünde kalır tamam reklam yapıyon anladıkta abartma.

2.5 yıl önce aldığım corsair logolu xrades var kumaşı kalitelidir memnunum

Uygunsuz davranış
her saat git duş al robot değilsen insan derisinin artıkları masue padin üstünde kalır tamam reklam yapıyon anladıkta abartma.
Adının kamil olduğunu düşündüğüm arkadaş, 1. si reklam yapmıyorum. 2. si bu ürünü boyutu ve kalitesi nezlinde beğenen çevremde insanlar olduğu ( ki ben daha çok desenini sevdim ) için geleneksel forumumuzda insanlara da paylaşmak istedim. Haftada 1 duş aldığın için pisliğini savunacaksan dışkında boğulman dileğiyle :D

Çok güzel duruyor da evde 5 tane mouse pad var

Wraith spirit of aim speed yüzeyden geçince aşırı downgrade olur mu?

Yeni nesil falan hikaye o kadar mousepad pazarı mevcutken nasıl kendi ürünleri sattıracaklar başka türlü :D

Wraith spirit of aim speed yüzeyden geçince aşırı downgrade olur mu?
Düşük sens - dpi oynuyorsan olur, alışmakta zorlanırsın, dpi yükselterek tekrar ayarını bulman gerekir çünkü yüzeyi speed ile control arası. Yüksek kaliteli bir control pad kullanıyor olsaydın o kadar sırıtmazdı fark.

Xrades'e gelecek olursak bir önceki serisinden çok memnundum uzun süre yüzeyinde farklılık oluşmadan, 3-4 kere yıkamış olmama rağmen, sorun yaşamadan kullanmıştım. Bunu da denemeyi isterdim, baskıları hoş duruyor ama elimde çok mousepad olduğundan artık bir dur demek gerekiyor. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,845
Üyeler
200,795
Son üye
apoyaboydangireyim

Geri