Tiktokda nerdeyse bunlarla dolu yok 2016-2022 veya 2020-2023 diyorlar hep bu zamanlarda bulundum ama asla bu sahislari gormedim panelleri cok buyuk goruyorlar yok wp sizma galeri sizma gibi gibi bunlarin bazilarida buyuk ne yasiyor bunlar?
ellerindeki bilgiler ile maksimum üvey anası ve babalarından birisi izin verirse onların kartından 20 liraya numara alıp whatsapptan saçma sapan mesajlar atmak olur istedikleri ilgiyi vermeyincede 1 süre sonra sıkılıp salarlar zaten tiktok zaten istenildiği takdirde devlete kullanıcının bilgilerini veriyor hayatlarında hiç bi başarıları olmadığı gibi üvey annesinden ve üvey babalarından birisi bile ilgi, sevgi, saygı vermediği için bunları internette başkalarını rahatsız ederek almaya çalışıyorlar övündükleri şeyi kurması yarım saatini almaz 10 dakika googleda araştırsan mernis dataları çıkıyor zaten tonlarca bunlar kurmaya bile üşeniyor chromeda milletin log tutan panellerini kullanıyolar genelde korkmana felan hiç gerek yok saçma sapan işler ayrıca galeriye sızma wp sızma gibi şeyler zaten rat aynı şekil 10 15 dakika chromeda gezinsen bi yazılım bilgin olmadan sen bile yaparsın oda minimum android 9.0 maksimum android 15e kadar destekliyor diye biliyorum
yani kısaca özel biri felan değil bunlar
bu bilgilerle bir şey yapamadıkları kesin ve telegramda 100k üye hikayesi kolpa çıktı yarısı bot çıktı o grupta veri konusunda haklısınız ama sigorta şirketleri artık bu konuda dikkatli rat atıp alıyorlar bilgileri anladım dediğinizi devlet bu şahıslarıda buluyor istedikleri kadar anonim kalsa bile çünkü telegram türkiyeyede veri veriyor acil durum olmadığı sürece e devlet verisi yerinede mernis verileri hsys verileri bu tarz veriler sızdırıldı e devlet aslında bu konu hakkında birşeyi yok e devletin sadece hizmetlerini sızdırdılar okadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben ciddi anlamadım kötü yandan ise korkum var ama nadir var çok yok iyi ise sorun yok
bilmeyen birisine anlatsanız korkudan altına eder vallahi hocam ben sadece sizin fikirlerinizi alıyorum okadar
Yarısı bile olsa 50k yapar hocam. Veriler ile ilgili anca sizin adınıza sipariş verir numaranızı spma altında felan tutarlar daha da fazla ileri gidemezler. Yayıncıların başına gelen durumdan bahsediyorum onun dışında benim kan grubumu bilse ne yazar bilmezse ne yarar sonuçta bende biliyorum klemdfkj. Belki soy ağacını görmek ve ya kaydetmediğin akrabanın numarasını kontrol etmek için kullanabilirsin akrabadan istemekten çekiniyorsan mesela . Sizin de isminizin olmadığına inanamıyorum açıkçası doğru arama yaptığınızı sanmıyorum zaten de bu gibi şeylere girmeyin gerek yok. Çoğu yakalınıyor olayını da inanmıyorum kendini kandırmak gibi bir şley eğer öyle olsaydı ellerini kollarını sallayark bu kadar Panel bot hesabı olmazdı
Tiktok kullanıp kullanmamakla alakası yok verilere her türlü erişiyorlar
Yarısı bile olsa 50k yapar hocam. Veriler ile ilgili anca sizin adınıza sipariş verir numaranızı spma altında felan tutarlar daha da fazla ileri gidemezler. Yayıncıların başına gelen durumdan bahsediyorum onun dışında benim kan grubumu bilse ne yazar bilmezse ne yarar sonuçta bende biliyorum klemdfkj. Belki soy ağacını görmek ve ya kaydetmediğin akrabanın numarasını kontrol etmek için kullanabilirsin akrabadan istemekten çekiniyorsan mesela . Sizin de isminizin olmadığına inanamıyorum açıkçası doğru arama yaptığınızı sanmıyorum zaten de bu gibi şeylere girmeyin gerek yok. Çoğu yakalınıyor olayını da inanmıyorum kendini kandırmak gibi bir şley eğer öyle olsaydı ellerini kollarını sallayark bu kadar Panel bot hesabı olmazdı
Ne o zaman korkuyorum nede bu zamanda. Siz hala daha çok pembe bakıyorsunuz Dünyaya. Suça sürüklenen insanların mağdur ailelerine Paneller sayesinde tehtid mesajları(örn: Ahmet Miguzzi olayı örnek Atlas Çağlayan ) santaj için polis ekipleri gönderilmesi 2026 içinde çokca gördüğümüz durumu. Hatta direkt sizin telefon numarasından arıyormuş gibi bile polis göndermeler ve ya siparişler vermeler yıl 2026 hala daha var.
Ne o zaman korkuyorum nede bu zamanda. Siz hala daha çok pembe bakıyorsunuz Dünyaya. Suça sürüklenen insanların mağdur ailelerine Paneller sayesinde tehtid mesajları(örn: Ahmet Miguzzi olayı örnek Atlas Çağlayan ) santaj için polis ekipleri gönderilmesi 2026 içinde çokca gördüğümüz durumu. Hatta direkt sizin telefon numarasından arıyormuş gibi bile polis göndermeler ve ya siparişler vermeler yıl 2026 hala daha var.
Jahreine olmuştu o biliyorum numara eski olabiliyor bazen değişince daha bulaşamiyorlar yuksek ihtimallede oyle yaptilar numara değisti minguzzi ve çaglayan ailesi değisti numarasini daha tehdit edemiyorlar jahreinin bana gercek gelmedi ama sahte cikabiliyor
Jahreine olmuştu o biliyorum numara eski olabiliyor bazen değişince daha bulaşamiyorlar yuksek ihtimallede oyle yaptilar numara değisti minguzzi ve çaglayan ailesi değisti numarasini daha tehdit edemiyorlar jahreinin bana gercek gelmedi ama sahte cikabiliyor
Ne hikmetse tek jahreine oldu daha kimseye olmadi o saldiri
Yakın zamanda Rraenee de isyan etmişti bu olaylardan sanırsam kaldı ki Yazılım dünyasında sizin Telefon numaranızdan arıyormuş gibi yapmalar ve ya size gelecek SMS leri kendine yönlendirme durumları(SS7 güvenlik açıkları ) var ve cihanızda herhangi bir şekilde virüs olmadan yapılan yöntemler. Kaldı ki hadi telefon numarasını değiştridin adresinide mi değiştireceksin. Buradaki asıl sorun bu kötü niyetli insanlar değil senin en güvenli şekilde tutman gereken veriyi Liyakatsızlıklar yüzünden orada olmayı hak edenler olmamasından dolayı bu veriler sızdı. Artık bu durumu iyi niyetli hale getirmeyi bırakın bir çoğu hala daha bunları kullanamaya devam ediyor. Burada sizin için asıl önemli olan bu tip insanlardan korkmamanız gerekiyor sadece sanalda kalacağını biliyor olmanız lazım çünkü ne kadar korkarsanız bu şahışlar daha da üzerinize geliyor ama korkmadığınızı hissettikleri andan itibaren daha da ileri gidemiyorlar ve bırakıyorlar. Ben halkı korkuya sürüklemiyorum sadece gerçekleri söylüyorum yalan bilgiler iyiymiş gibi davranmayı da sevmem
Yakın zamanda Rraenee de isyan etmişti bu olaylardan sanırsam kaldı ki Yazılım dünyasında sizin Telefon numaranızdan arıyormuş gibi yapmalar ve ya size gelecek SMS leri kendine yönlendirme durumları(SS7 güvenlik açıkları ) var ve cihanızda herhangi bir şekilde virüs olmadan yapılan yöntemler. Kaldı ki hadi telefon numarasını değiştridin adresinide mi değiştireceksin. Buradaki asıl sorun bu kötü niyetli insanlar değil senin en güvenli şekilde tutman gereken veriyi Liyakatsızlıklar yüzünden orada olmayı hak edenler olmamasından dolayı bu veriler sızdı. Artık bu durumu iyi niyetli hale getirmeyi bırakın bir çoğu hala daha bunları kullanamaya devam ediyor. Burada sizin için asıl önemli olan bu tip insanlardan korkmamanız gerekiyor sadece sanalda kalacağını biliyor olmanız lazım çünkü ne kadar korkarsanız bu şahışlar daha da üzerinize geliyor ama korkmadığınızı hissettikleri andan itibaren daha da ileri gidemiyorlar ve bırakıyorlar. Ben halkı korkuya sürüklemiyorum sadece gerçekleri söylüyorum yalan bilgiler iyiymiş gibi davranmayı da sevmem
Rraeneeye direkt sahte ihbar yapmislardi ozamanlar 2024 du bana baya olduda gercek bilgime ulasamamislardi ss7 operatoru kandiranlardi sanirsam sim kart cogaltiyorlar saldiri ile benim korkum tiktokdakiler bunu cok buyukmus olarak gorulmesinden yana yapan kisilerin sanki verileri yok ya var tabiiki numaramda uzerime kayitli degil babamin uzerine kayitli adresim cidden gozukmedi bilinmiyor yazdi gecen ay temmuzda bakmistik
Bu arada ciddiyim adres bende gozukmedi kuzenimle baktik vip panel galiba bunlar gercek oldugunuda soylemisti zamaninda wp sizma insta sizma gibi seylerede gercek dedi 500 dolara banka hesabina bakan alman bir tanidigi varmis tiktokdan para vs cekebiliyormus
Boşver Kral ya O Çocukların hepsi Cisim değişik varlıklar Hiçbirşey yapamazlar
Maximum seni bulurlar Telefon numaranı sahte numaralardan ararlar İlgi ararlar max yapabilecekleri bu
Daha önce Bu ortamlarda bulunduğum için diyorum ortalama yaş kitlesi 14 Gördüğüm en olgun yaş 17 filandı heralde
dşklajsdşlkasjhdas
Senin Adresini kan grubunu bilenlerde Final boss dlkasjhndlaskmdhjada
Boşver Kral ya O Çocukların hepsi Cisim değişik varlıklar Hiçbirşey yapamazlar
Maximum seni bulurlar Telefon numaranı sahte numaralardan ararlar İlgi ararlar max yapabilecekleri bu
Daha önce Bu ortamlarda bulunduğum için diyorum ortalama yaş kitlesi 14 Gördüğüm en olgun yaş 17 filandı heralde
dşklajsdşlkasjhdas
Senin Adresini kan grubunu bilenlerde Final boss dlkasjhndlaskmdhjada