Yardım RTX 5080 Aldım Nasıl Test Edeceğim

sağol hocam teşekkür ederim ama fanlar hiç durmayınca ayar oldum :D
Modele göre değişiyor hocam dönsün boşver alışırsın :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bide Furmark testini bi 10 dakika falan dene sıcaklıklar aynıysa mesele yoktur garanti iş olsun

Fanlar %82 de ayarlar ile mi oynadınız? Fan yüzdesi normal değil

Evet hocam bende sonradan farkettim maalesef 82 çok
hayır bir ayarla oynamadım, tekrar bi furmark açayım 10dk kalsın öyle atayım size

1785974317408.webp

:D e şimdide %95 diyor, ben anlamam fazla da :D 3D - Güç modundan her zaman yüksek performans seçtim onla alakalı olabilir mi

furmarkın asıol amacı zaten yüke sokmak değil mi dönme hızlarının bu seviyeleri gelmesi neden saçma oluyor yanlısm ıbılıyorum

Son düzenleme:
hayır bir ayarla oynamadım, tekrar bi furmark açayım 10dk kalsın öyle atayım size

Alıntıyı görüntüle
:D e şimdide %95 diyor, ben anlamam fazla da :D 3D - Güç modundan her zaman yüksek performans seçtim onla alakalı olabilir mi

furmarkın asıol amacı zaten yüke sokmak değil mi dönme hızlarının bu seviyeleri gelmesi neden saçma oluyor yanlısm ıbılıyorum
Şöyle hocam şimdi
Furmark tamamen böyle sağlam yüke sokuyor gerçekten ancak şöyle bi hikayemi oyun oynayım 2k ultra açayım derseniz ki en doğal hakkınız 5080 yani hocam zahmet olmazsa açsın ;D
hocam bu şekilde saatlerce çalıştığını hayal edin genel olarak sıfır alınmış bir kart %65 civarılarında 70 derecede sabit kalmasını beklerim yani :D
Sıcaklık değerleri iyi dediğiniz gibi yüksek güç modundan kaynaklı olabilir ama emin değilim
Yanş hocam oyun oynarken açın msi afterburneri şöyle bi 2-3 saat oynayın akın hocam eğer 70 derece civarlarındayda kart öyle yeterli görüyordur demekki devam edin dereceler normal sonuç olarak kasanın havalandırmasınada bağlı olabilir
Ama ben bir sorun olacağını düşünmüyorım eğer bir sorun olursa sıcaklık vs. Konu açın bulunur bir yolu :D
Hayırlı olsun tekrardan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben benden iyi bilen birileri vardır ancak sabah onlarda bir şeyler söylerler hocam

Şöyle hocam şimdi
Furmark tamamen böyle sağlam yüke sokuyor gerçekten ancak şöyle bi hikayemi oyun oynayım 2k ultra açayım derseniz ki en doğal hakkınız 5080 yani hocam zahmet olmazsa açsın ;D
hocam bu şekilde saatlerce çalıştığını hayal edin genel olarak sıfır alınmış bir kart %65 civarılarında 70 derecede sabit kalmasını beklerim yani :D
Sıcaklık değerleri iyi dediğiniz gibi yüksek güç modundan kaynaklı olabilir ama emin değilim
Yanş hocam oyun oynarken açın msi afterburneri şöyle bi 2-3 saat oynayın akın hocam eğer 70 derece civarlarındayda kart öyle yeterli görüyordur demekki devam edin dereceler normal sonuç olarak kasanın havalandırmasınada bağlı olabilir
Ama ben bir sorun olacağını düşünmüyorım eğer bir sorun olursa sıcaklık vs. Konu açın bulunur bir yolu :D
Hayırlı olsun tekrardan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben benden iyi bilen birileri vardır ancak sabah onlarda bir şeyler söylerler hocam
yarın deneyeceğim teşekkürler

Şöyle hocam şimdi
1785975107174.webp

ben bunu indirdimde napcam şimdi bunda djhasdjsa

yarın deneyeceğim teşekkürler

Alıntıyı görüntüle

ben bunu indirdimde napcam şimdi bunda djhasdjsa

Şu şekil hocam xmsldmsld
Şuanki menü böyle olmayabilir menü değiştirme ayarları var zaten afterburnerda
soldaki ekran kısmında o beyaz izleme vs. Olan menüye erişebiliyorsun o ekran değilse onlardan biri hocam nxzkxnksn

Alıntıyı görüntüle

%95 fanla 70 derece gpuda bence başarılı değil her ne kadar normal aralıkta olsada 33 derece odada %69 hızla 60 ı geçmiyor benim.

Şu şekil hocam xmsldmsld
Şuanki menü böyle olmayabilir menü değiştirme ayarları var zaten afterburnerda
soldaki ekran kısmında o beyaz izleme vs. Olan menüye erişebiliyorsun o ekran değilse onlardan biri hocam nxzkxnksn
fan durmuyor muhabbetinden konu nerelere geldi, yav hiç uğüraşşamam bi sorun olursa o zaman bakartız dhasd

Kartın ve kasanın marka modeli nedir? Kasa modeli gerçekten fark ediyor soğutmada.
Ayrıca MSI Afterburner'de en alttaki A yazan kısmı aktif edin apply ve saveleyin sonrasında. Otomatik fan modunu kendine göre ayarlayacaktır.

fan durmuyor muhabbetinden konu nerelere geldi, yav hiç uğüraşşamam bi sorun olursa o zaman bakartız dhasd
Fanın durmaması önemsiz hocam çok normal xnsldndod
Önemli olan %95 fan hocam 70 derecede%95 fan ile anca sabitliyor ekran kartı

Fanın durmaması önemsiz hocam çok normal xnsldndod
Önemli olan %95 fan hocam 70 derecede%95 fan ile anca sabitliyor ekran kartı
@Gene Takovic çağ atladı da yanıyo adamın kartı, hotspot kim bilir kaç derece çöz şu adamın sorunu
Sorunu sanırım ben çözdüm, lightshotla ekran görüntüsü alırken anlık dan 90-95 oluyor fakat ekran görüntüsü alınca tekrar 70 e düşüyor😂 anlık ekran görüntüsü alırken oluyo bişi demekki 0.0.1 ms

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,845
Üyeler
200,795
Son üye
apoyaboydangireyim

Geri