Akbank 3000 Chip Para Hediyesi Görev Tamamla (Kişiye Özel)

Yukosss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
592

Ekler

• IMG_4134.webp
    IMG_4134.webp
    96.2 KB · Hit: 763
kampanyalardan veya fırsatlardan mobilin akbanklısı dediği nedir nasıl katılcaz ona bide yatırım işlemi en ucuz ne yapabilirim.

sağolasın bende de gözüküyor, yapıyorum hemen

kampanyalardan veya fırsatlardan mobilin akbanklısı dediği nedir nasıl katılcaz ona bide yatırım işlemi en ucuz ne yapabilirim.
1 dolar al. Yatırım alt sınırı yok.

Yapması basit de yapılıp yapılmadığına dair bir gösterge yol o sıkıntı
akbank kolay kolay kesik atmaz yaptıktan sonra ödül gelir belirtilen tarihte, garanti her ay kayıt açtırtıyor hak ettiğim bonusları alabilmek için

3 yıldır akbanktayim Dünya alışveriş yaptım birtane düzgün kampanya görmedim en bereketli çip para bunda ödeme yapabiliyorsun çoğu şeyde ama vermiyor meret ya zor yada yok.

3 yıldır akbanktayim Dünya alışveriş yaptım birtane düzgün kampanya görmedim en bereketli çip para bunda ödeme yapabiliyorsun çoğu şeyde ama vermiyor meret ya zor yada yok.
Üniversite okuduğum dönemde geçimimi sağlayan Akbank'ın çip paralarıydı ya bir sürü kampanya oluyordu bir şekilde yapıyorduk arkadaşlarla çip paraları biriktirip eve alışveriş yapıyorduk ne günlerdi

Her davete 500er çip para muhabbeti vardı, o zamanlar baya işime yaramıştı chip paralar.

Onu anlamadım bende hocam 2 tane yaptım da 3. kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,870
Üyeler
200,799
Son üye
Mustafanig

Geri