Yukosss
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 589
Arkadaşlar bana özel mi değil mi bir kontrol edin 3 tane görevi tamamlarsan 3.000 Chip Para veriyor daha denemedim.
Hemen yap bence çok basit görevler var 3000 tl değerinde 3000 chip para veriyor.Arkadaşlar bana özel mi değil mi bir kontrol edin 3 tane görevi tamamlarsan 3.000 Chip Para veriyor daha denemedim.
![]()
1 dolar al. Yatırım alt sınırı yok.kampanyalardan veya fırsatlardan mobilin akbanklısı dediği nedir nasıl katılcaz ona bide yatırım işlemi en ucuz ne yapabilirim.
akbank kolay kolay kesik atmaz yaptıktan sonra ödül gelir belirtilen tarihte, garanti her ay kayıt açtırtıyor hak ettiğim bonusları alabilmek içinYapması basit de yapılıp yapılmadığına dair bir gösterge yol o sıkıntı
kişiye özel sanırım bende çıkmadıArkadaşlar bana özel mi değil mi bir kontrol edin 3 tane görevi tamamlarsan 3.000 Chip Para veriyor daha denemedim.
![]()
Üniversite okuduğum dönemde geçimimi sağlayan Akbank'ın çip paralarıydı ya bir sürü kampanya oluyordu bir şekilde yapıyorduk arkadaşlarla çip paraları biriktirip eve alışveriş yapıyorduk ne günlerdi3 yıldır akbanktayim Dünya alışveriş yaptım birtane düzgün kampanya görmedim en bereketli çip para bunda ödeme yapabiliyorsun çoğu şeyde ama vermiyor meret ya zor yada yok.