🔥İndirim Huawei Freebuds Pro 5 7900₺

Freebuds Pro 5 Airpods Pro 3'ten ses ve mikrofon kalitesi olarak olarak daha iyi komik olan ne? Apple ANC ve şeffaflıkta daha iyi ama çok düşük fark. Aralarında 5K varken Airpdods yüzüne bakmam şahsen.

Ya kingo tamam sen huawei al. Geldi gene androiççiler tamam kral samsung iphonedan daha iyiii

jabra elite 10 ile aynı fiyatlarda çıkmış , acaba hangisi iyidir ?

Ya kingo tamam sen huawei al. Geldi gene androiççiler tamam kral samsung iphonedan daha iyiii
Kardeşim sen boş ver müzik işini havit kulaklığınla valorant oyna. Ben bu iki kulaklığıda iphone 16 proda test ettim elimde huawei telefon olsa daha adil kıyas olurdu ama genede freebuds pro 5 kazandı. Sende mal mal sırıtmaya devam et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tezek meme

Kardeşim sen boş ver müzik işini havit kulaklığınla valorant oyna. Ben bu iki kulaklığıda iphone 16 proda test ettim elimde huawei telefon olsa daha adil kıyas olurdu ama genede freebuds pro 5 kazandı. Sende mal mal sırıtmaya devam et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tezek meme
Mature Erkek Balaban Köfte :ROFLMAO: Yaşlılarla da kavga çekilmiyor tamam reis alıcam bir tane mutlu ol diye.

Uygunsuz Dil
Tamam balabanköfte açtığın her indirimi savunup seni pohpohlayacağız oww yeahhhh süper huawei çin markası omeygattt mük kulaklık.
İkisini de kullanmışmış telefonunun markası ne alt sınıf tabaka seni
Lavuğun valorant oynamaktan beyni erimiş uslüba bak her gün 7 saat klavye yapıyosundur. Sana test ettim sen kullandın mı diyorum cevap yok hala laga luga yapıyosun. Sen niye kuruldun benim konu açmama ne zaman kuyruğuna bastım hatırlamıyom ama fena bilenmişin bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,845
Üyeler
200,795
Son üye
apoyaboydangireyim

Geri