bizim lisede içenlerin 5 ayda sesi gittiAdıyaman tütünü verim abime 2 ayda ciğer iflas garantili.
LD Blue.En ağır beyaz filtre sigara nedir arkadaşlar (Winston dark blue, parliament night blue, monte Carlo dark blue harici) tavsiye edebileceğiniz neler var
Hafif bu saydıklarım kesmiyor o yüzden daha ağır olsun istiyorumNeden daha ağırını arıyorsun kardeşim?
Reis denemiştim onu da bence parliament night blue ondan daha sertParlirment reserve
İnceleyecemLD Blue.
Sağolasın düşündüğün içinbence sigara tavsiyesi isteyecegine nasil sigarayi birakirim tavsiyesi iste (yani tadi guzel degil,kokusu guzel degil,hic bir yarari yok +maddi zarar) ama sana kalmis
18 yaşında ciğerleri pert etcen yaniHafif bu saydıklarım kesmiyor o yüzden daha ağır olsun istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Reis denemiştim onu da bence parliament night blue ondan daha sert
İnceleyecem
Sağolasın düşündüğün için
lise 2 de yolda bulduk 2 fırt aldım boğazım yanmaya başladı dedim bu ne rezeve dedi arkadaşlar bende dedim rewzerve ne deneme sigarası falan mı o yüzden mi ağır demitşm...Parlirment reserve
sen direkt saf nikotin al kökten keserHafif bu saydıklarım kesmiyor o yüzden daha ağır olsun istiyorum