İsmi ofsayt. Niye kalite değilde calitte. Açıkçası gerçekten iyi Bir ürün bile olsa skimsonic bir markadan o paraları verip ürün almazdım.Calitte tt pro aldım hocam.
Ben aynı modeli aldım iade ettim bana hitap etmedi ama üstteki arkadaş beğenmiş olabilir saygı duyarım…İsmi ofsayt. Niye kalite değilde calitte. Açıkçası gerçekten iyi Bir ürün bile olsa skimsonic bir markadan o paraları verip ürün almazdım.
Hayırlı olsun
niye hocam razer yazsa hawk yazsa 15 bin bayılırdınızİsmi ofsayt. Niye kalite değilde calitte. Açıkçası gerçekten iyi Bir ürün bile olsa skimsonic bir markadan o paraları verip ürün almazdım.
Hayırlı olsun
Vidaları deriyi delip yan kapakları takmak için koymuşlar zaten hocam. Ben büyük biriyim kalıp olarak beni tam olarak sardı. Sünger sert bir sünger zaten teknik detaylarda yazıyor hocam. Ben bunu bilerek içine gömülmemek adına aldım ve şuan asla ilk günkü gibi sert değil tam kıvamına geldi. Benim önceliğim konfordan ziyade sağlamlıktı bazen koltuğu yatırıp uyuyorum 4-5 saat hiç ağrım sızım olmadı.Ben aynı modeli aldım iade ettim bana hitap etmedi ama üstteki arkadaş beğenmiş olabilir saygı duyarım…
Fakat bence hiç ergonomisi yok kütük gibi tamam metal ayaklar iskelet falan ama herşeyin demir olmasıyla bitmiyor kumaş yerlerinin altındaki zımbaları bile bana basit geldi. Derisi vidaları sıkmakla hemen delindi kenarları …
Açıkçası ben beğenmedim geri gönderdim iade aldım
Bence koltuğa iyi para verilip alınmalı özellikle de deneyip alınmalı
Haklısın saygı duyuyorum size uyuyor olabilir bana hitap etmedi daha vucudu saran tok bir koltuk beklentim varmış benimniye hocam razer yazsa hawk yazsa 15 bin bayılırdınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vidaları deriyi delip yan kapakları takmak için koymuşlar zaten hocam. Ben büyük biriyim kalıp olarak beni tam olarak sardı. Sünger sert bir sünger zaten teknik detaylarda yazıyor hocam. Ben bunu bilerek içine gömülmemek adına aldım ve şuan asla ilk günkü gibi sert değil tam kıvamına geldi. Benim önceliğim konfordan ziyade sağlamlıktı bazen koltuğu yatırıp uyuyorum 4-5 saat hiç ağrım sızım olmadı.
Bitti mi lo bu.Amazon500
Sağolun hocam teşekkür ederim öncelikle. Sana lazım olan koltuk titan beast değil titan throne. Onun için indirim kollasan iyi olurHaklısın saygı duyuyorum size uyuyor olabilir bana hitap etmedi daha vucudu saran tok bir koltuk beklentim varmış benimkalite algısı da kişiye göre değişir tabi. Hayırlı olsun güle güle kullanın iyi fiyata aldınız
Hawk i bilmemde hayatında hiç razer koltuk deneyimledin mi git vatanda falan dene. Sonra bu şekilde yorum Yaz.niye hocam razer yazsa hawk yazsa 15 bin bayılırdınız
Vidaları deriyi delip yan kapakları takmak için koymuşlar zaten hocam. Ben büyük biriyim kalıp olarak beni tam olarak sardı. Sünger sert bir sünger zaten teknik detaylarda yazıyor hocam. Ben bunu bilerek içine gömülmemek adına aldım ve şuan asla ilk günkü gibi sert değil tam kıvamına geldi. Benim önceliğim konfordan ziyade sağlamlıktı bazen koltuğu yatırıp uyuyorum 4-5 saat hiç ağrım sızım olmadı.
İşte sende anca vatanda deneyip burda yorum yazıyorsun o sıkıntı hocamHawk o bilmemde hayatında hiç razer koltuk deneyimlerin mi git vatanda falan deme. Sonra bu şekilde yorum Yaz.
Doğru calitte denememem büyük kayıpİşte sende anca vatanda deneyip burda yorum yazıyorsun o sıkıntı hocam
Memnun musun kullanıyor musun foto var mıYarın veya pazar gelir haberleşelim hocam
AMAZONDAN500 aktif koş
geldi
stoklarını bitirdik hocam 11.500 oldu 7.5'a bedavaya aldık![]()
Gayet memnunum hocam iskeleti çok sağlam ben 190 110 kiloyum kafamın altına yastık alıp yatıyorum bazenMemnun musun kullanıyor musun foto var mı