🔥İndirim Migros 3 Al 2’Si Money Hediye - 3 Adet Monster 80 TL

Teyit etmek için müşteri hizmetleri yerine eşimi aradim oluyor dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olur sorun yok sadece aynı üründen maksimum 5.000 TL değerinde money kazanabiliyosunuz. Denendi onaylandı, bal kampanyasında moneyleri çevire çevire kullanmıştım.
Sanırım aynı gün money hesaba geçmiyor doğrumu acaba

Daha faydalı şeyler yok mu

12 adet aldım teşekkürler, money puanları harcamayıp %50 değerli güne denk getirirseniz daha karlı oluyor nerdeyse bedavaya geliyor
şekersiz stoğu geç girdiler, gidip classic aldım hep nasıl sinirliyim anlatamam ya resmen rage sebebi...

Saat 13 gibi teslim aldım, 2.30-3.00 gibi 3 al 2 money iade puanları yatmıştı, tekrar alışveriş yapabiliyorum. Ama siz şimdi alırsanız bugün geçer mi bilemiyorum

Böyle sipariş verdim money iadesi olur dimi

Ekler

• 189751.webp
    189751.webp
    42.5 KB · Hit: 65
normalde meşrubat grubu içeçekleri çok severim ama özellikle bu enerji içeçeklerini içeriklerindan dolayı yanaşmıyorum. Sağlığını önemseyen arkadaşlara tavsiye etmem, özellikle de genç yaşta kalp krizi vs gibi sorunlar bu kadar artmışken.

normalde meşrubat grubu içeçekleri çok severim ama özellikle bu enerji içeçeklerini içeriklerindan dolayı yanaşmıyorum. Sağlığını önemseyen arkadaşlara tavsiye etmem, özellikle de genç yaşta kalp krizi vs gibi sorunlar bu kadar artmışken.
tek zararlı bu doğru diyorsun :ROFLMAO:

tek zararlı bu doğru diyorsun :ROFLMAO:
Zararlı şeyleri burda tek tek yazmama gerek yok herhalde :) bunları ayırt edecek zekaya sahip olman gerekir. Ama görüyorum ki zararlı şeye zararlı olduğunu söylediğim için yazdığımı eleştirmeye çalıştığına göre Allah yardımcın olsun ne diyim :)

bu monster bi garip abi gecen sene bunu beyazini sekersiz bahanesiyle hergun iciyodum tadi cok guzel degil ama bagimlilik yapiyor surekli canim istiyodu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,014
Üyeler
200,820
Son üye
Scledgee

Geri