AMD Ryzen 7 9800x3d İçin Sıcaklık ve Watt Değeri Nasıl?

yok hocam @SHEAR-LOCKED dan bahsediyorum. beni tribe soktu yav :D ama OCCT sürümü eski gözüküyor. test yeni mi yapıldı yoksa eski mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde PBO ayarlarını öğrenebilirsem iyi olur.

Scalar 1X stabiliteyi bozmaz mı -35 için
Testi konuyu görünce yaptım. Uygulamayı Güncellemedim. sadece cpu testi.

Konu bomba gibi gidiyor. Vallaha 16 yıl önceki sandy bridge overclock denemelerindeki konular aklıma geldi. Buram buram testler denemeler bilgiler fışkırıyor

😄

Konu bomba gibi gidiyor. Vallaha 16 yıl önceki sandy bridge overclock denemelerindeki konular aklıma geldi. Buram buram testler denemeler bilgiler fışkırıyor

😄
Konuda baya şeyden bahsedildi harbiden.

Ben dert etmezdim muhtemelen.
Soğutucunun bozuk olduğunu düşünmüyorum şahsen ama bilemedim.

😄
Az önce bir kablo düzenlemesi yapmışın önceki berbattı bu da yaptığımda kötü oldu ama gelişme var.

Ram icin öneriniz var mı arkadaşlar?
Kingston 1.250v 5200mhz 36-40-40-80 stok kendi desteklediği.

Mhz arttırma cl düşürme vs yapayım tavsiyeniz nedir?

Normal montajda nasıl?
Ters montaj daha iyi sonuç veriyordu normal montajda.

Hocam sizin oralar sıcak mı odanızda klima var mı kasanız gemiş mi bu gibi birçok faktör siz bunları belirtmezseniz benle neyle neyi karşılaştırdığımı tam anlayamam.

Ben aydın merkezde oturuyorum ve burası çok sıcak. Çatımız olmadığı ve güneş benim odama vurduğu için yazın çok sıcak oluyor. Kasamda çok dar mesela. Occt programını gğncel sürümde test etseniz daha sağlıklı olabilir

Ters montaj daha iyi sonuç veriyordu normal montajda.

Hocam sizin oralar sıcak mı odanızda klima var mı kasanız gemiş mi bu gibi birçok faktör siz bunları belirtmezseniz benle neyle neyi karşılaştırdığımı tam anlayamam.

Ben aydın merkezde oturuyorum ve burası çok sıcak. Çatımız olmadığı ve güneş benim odama vurduğu için yazın çok sıcak oluyor. Kasamda çok dar mesela. Occt programını gğncel sürümde test etseniz daha sağlıklı olabilir
O zaman fark normal. Ben ankaradayım. Kasam da NZXT H7, ön panele tubes down şeklinde montaj ediyorum.

Geri