Anakartlara Zam mı Geliyor?

Reaksiyon skoru
29
Selamlar, ekran kartlarına zam beklerken son birkaç gündür anakartlara da zam geleceğine dair haberler ortaya çıktı. bahsedilenlere göre anakartların bu yıl maliyet olarak %50 arttığı buna bağlı olarak da zam yapılacağı söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz? Zaten güncel piyasa aşırı kötüyken daha da kötü olacak gibi.

Gelmesin anakart alacam sığmıyor kart zaten anakarta
böyle duruyor aynı:
FOTOESAT.webp

Gelmesin anakart alacam sığmıyor kart zaten anakarta
böyle duruyor aynı:
Alıntıyı görüntüle
hocam ben de sistem mi ipad pro mu arada kaldım. elde bataryasız bi laptop var ama sistem toplamak istiyorum. tek korkum sistemi toplayınca masaya oturduğumda o istek olmazsa boşa harcamış olucam. malum üniversitede ne kadar oyun oynayabilirim bilmiyorum. karar verene kadar da fiyatlar alıp başını gidecek gibi

hocam ben de sistem mi ipad pro mu arada kaldım. elde bataryasız bi laptop var ama sistem toplamak istiyorum. tek korkum sistemi toplayınca masaya oturduğumda o istek olmazsa boşa harcamış olucam. malum üniversitede ne kadar oyun oynayabilirim bilmiyorum. karar verene kadar da fiyatlar alıp başını gidecek gibi
2. el temiz uygun fiyatlı denk getirmeye çalış hocam baktın hevesini aldın zarar etmezsin en azından satarken. Ama muhtemelen düşündüğün kadar zevkli gelmeyecek sana pc olayı artık özellikle uni ortamındaki zevklerden sonra : )

Ram arttı, ekran kartları zaten uçtu hala yükseliyor, anakartlara başlarım onların ne vasfı varda artıyor ram alamıyoruz zaten anakartım nabıcaz

Selamlar, ekran kartlarına zam beklerken son birkaç gündür anakartlara da zam geleceğine dair haberler ortaya çıktı. bahsedilenlere göre anakartların bu yıl maliyet olarak %50 arttığı buna bağlı olarak da zam yapılacağı söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz? Zaten güncel piyasa aşırı kötüyken daha da kötü olacak gibi.

Yav Türkiyede zaten 20 senedir herşeye düzenli olarak (euro dolar kuru) bizim esnafımızın çakallığından zam geldiği yetmediği gibi bide globaldeki firmalarda zam yapmaya başladı. Dünyada resmen “Türkiye” gibi politika görüyoruz arkadaş

her şey kıtlıklaşıyor sanırsam? Napsak kenara x870e falan mı atsak ben anlamadım ki arkadaş.

Pc oyunculuğu çok tehlikeye girecek böyle giderse

Ram arttı, ekran kartları zaten uçtu hala yükseliyor, anakartlara başlarım onların ne vasfı varda artıyor ram alamıyoruz zaten anakartım nabıcaz

İçten yanmalı motorlar icat edilmeden önce at sahibi olanlar zengin sayılırdı sonra arabalar çıkınca araba sahibi olmayıp at sahibi olanlar fakir sayıldı

Yakında buna benzer bişey çıkarsa şaşırmamak lazım. Pc gaming pc oyunculuğu zengin elit kesim işi olarak gözükür gibi. Onuda geçtim “oyun oynamak” zengin işi sayılır böyle giderse

Gta6 çıktıktan sonra ben piyasaya ne olacak onu merak ediyorum. Yarın bi gün nvidia “ben gpu üretmeyi bıraktım” derse şaşırmayın ha 😄

üretimde artmıyor. Dünyada donanım cennetliliği yok artık baksanıza. Micron bile ben tüketiciye ram sağlamayacağım diyip pat crucialı kapattı

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
ram artarken anakart nasıl artıyor inanılmaz ya. Çip krizinden dolayı anakartların ucuzlaması lazım, aksine artıyor. Saçmalık.

Global olarak bilmiyorum da bizde sanki ddr5 anakartlar ucuzluyor gibi geldi bu aralar

İçten yanmalı motorlar icat edilmeden önce at sahibi olanlar zengin sayılırdı sonra arabalar çıkınca araba sahibi olmayıp at sahibi olanlar fakir sayıldı

Yakında buna benzer bişey çıkarsa şaşırmamak lazım. Pc gaming pc oyunculuğu zengin elit kesim işi olarak gözükür gibi. Onuda geçtim “oyun oynamak” zengin işi sayılır böyle giderse

Gta6 çıktıktan sonra ben piyasaya ne olacak onu merak ediyorum. Yarın bi gün nvidia “ben gpu üretmeyi bıraktım” derse şaşırmayın ha 😄

üretimde artmıyor. Dünyada donanım cennetliliği yok artık baksanıza. Micron bile ben tüketiciye ram sağlamayacağım diyip pat crucialı kapattı
Şimdi de herkesin arabası var at sahibi olanlar sadece zenginler :kekw: demekki neymiş geçmişe dönüyoruz

Evet yakında zam gelecektir genel sebebi ABD İran savaşının çıkarttığı ek maliyetler anakartların maliyeti %20-30 arasında artıyor bu dolayda bir zam gelmesi şaşırtmaz hayırlısı olsun bir şey almak istiyorsanız alın arkadaşlar indirim falan beklemeyin artik zam gelmemesi yeterli bir indirim tüm sistem bileşenlerinde

Geçen sene ramlere zam geleceği fiyatların artacağını zamlar gelmeden forumda çok konuştuk dinleyen kârda çıktı bir gün bu yapay zekalara zam gelmeye başladığında ram fiyatları bu sefer kullanıcı talebinden dolayı bir 2x daha yaparsa şaşırmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,239
Üyeler
200,876
Son üye
Bawlo61

Geri