Bilgisayarı Nerede Konumlandırnalıyım

umitgunes

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı burada nereye konumlandırmalıyım. Çocuk sürekli geliyor dokunuyor elliyor. Şimdiki masa bu şekilde ama ps5 var şuan Çocuk sürekli geliyor açıyor fişini çekiyor cihazı oradan aşağı çekiyor. Sizden istediğim böyle kilitli açılmayan ama benim erişebildiğim şekilde Bilgisayar masaları var mı?
Veya hem ps5 hem Bilgisayarı koyabileceğim bir yandan da çocuğun erişemeyeceği masalar var mı

Ekler

• 34009.webp
    34009.webp
    61.7 KB · Hit: 66
ps5i o şekilde kullanmak çok zararlı bence yanları falan açık olması lazım hava alıp vermesi icin

Bu arada matkapla kasayı deleceksiniz çocuğu değil. Yanlış anlaşılmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam perma ban yemiş
gardaşım multiydi 2. multisi de gitti

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı burada nereye konumlandırmalıyım. Çocuk sürekli geliyor dokunuyor elliyor. Şimdiki masa bu şekilde ama ps5 var şuan Çocuk sürekli geliyor açıyor fişini çekiyor cihazı oradan aşağı çekiyor. Sizden istediğim böyle kilitli açılmayan ama benim erişebildiğim şekilde Bilgisayar masaları var mı?
Veya hem ps5 hem Bilgisayarı koyabileceğim bir yandan da çocuğun erişemeyeceği masalar var mı
Çocuk büyüyene kadar bir kilitli sandık alıp pc ve ps'ı sandığa koymak çözüm gibi duruyor. Biraz eziyetli olur ama kafa rahat olur. Çocuğuda akıllı olmazsa sanayiye vermek ile ilgili bir uyarın hocam.

Televizyonun üstüne sağlam bir raf yapıp oraya koyabilirsin fakat çok kötü durur

Hacı zamanında Dayı oğlum yeni yeni gezmeye başlamıştı. Onun PC`ye zarar vermemesi için yanımda sandalyede oturtup Minecraft oynuyordum. O da severek izliyordu.

Oyun bozulur diye PC kasasına dahi elini sürmüyordu. 🤣 TNT patlatalım diye-diye büyüdü çocuk.
Şimdi benim 2 katım boyunda ve sinirlenirse bana tek atar :kekw:

Geri