🔥İndirim Vogue 0vo5648sı 304211 54 Erkek Güneş Gözlüğü 1.318 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
581
Satıcı Ersun Optik Resmi Satıcı dip fiyat. ihtiyacı olan baksın Gözlüklerde 400 TL kupon var sepette uygulayın.
Kupon olan gözlükler:

Vogue 0VO5648SI 304211 54 Erkek Güneş Gözlüğü
web.whatsapp (3).webp

Vogue VO 5496SI W44/11 54 - Siyah Kadın Güneş Gözlüğü - 1.238 TL
web.whatsapp (4).webp

Ekran görüntüsü 2026-08-07 101957.webp

Polarize değiller sanırım değmez yani sırf marka merakınız yoksa tercih edilmez

Miyop + astigmat :(

Polarize değiller sanırım değmez yani sırf marka merakınız yoksa tercih edilmez
Polarize bir gözlüğün kalitesini belirlemez. Polarize sadece amaca yönelik filtredir. Çok fazla uzunyolda araç kullanıyorsan ya da su sporları ile ilgiliysen evet şart bir filtredir. Ancak sağlık açısından hiç bir katkısı yoktur. Gözlüğün kalitesini kullanılan camın hammedesi ve çerçevenin asetat kalitesi belirler. Ha atılan modeller asetat değil enjeksiyon. 500 liralık yerli bir gözlüktete kullanılan malzeme. Ama vogue bir dünya markası gözlüğün başına ne gelirse dünyanın x bir ülkesinde yedek parçasını bulabilirsin 10 yıl sonra bile. Fiyatlar biraz absürt. Elinde kalan 2-3 senelik rafta beklemiş gözlükler olabilir. Vogue için şuan bu fiyatlar mümkün değil.

Marka/Çerçeve kalitesi ile zaten alakası yok ki hocam. Polarize dediğiniz gibi bir ihtiyaç. O durumda değerlendirince gereksiz olarak gördüm.

Günlük Hayatta Yarattığı Temel Farklar
  • Sürüş Güvenliği: Asfalttan, ön araç camından ve kaputundan yansıyan kör edici parlamaları sıfırlar.
  • Net Görüş: Yansımalar ortadan kalktığı için renkler daha canlı, kontrast daha yüksek ve detaylar daha belirgin olur.
  • Göz Sağlığı: Gözün sürekli kısılmasını engeller. Gün sonundaki baş ağrısı ve göz yorgunluğunu ciddi oranda azaltır.
  • Açık Hava ve Su: Deniz kenarında, havuzda veya karlı ortamlarda suyun/karın yüzeyindeki parlamayı keserek suyun altını görmenizi sağlar.

Polarize bir gözlüğün kalitesini belirlemez. Polarize sadece amaca yönelik filtredir. Çok fazla uzunyolda araç kullanıyorsan ya da su sporları ile ilgiliysen evet şart bir filtredir. Ancak sağlık açısından hiç bir katkısı yoktur. Gözlüğün kalitesini kullanılan camın hammedesi ve çerçevenin asetat kalitesi belirler. Ha atılan modeller asetat değil enjeksiyon. 500 liralık yerli bir gözlüktete kullanılan malzeme. Ama vogue bir dünya markası gözlüğün başına ne gelirse dünyanın x bir ülkesinde yedek parçasını bulabilirsin 10 yıl sonra bile. Fiyatlar biraz absürt. Elinde kalan 2-3 senelik rafta beklemiş gözlükler olabilir. Vogue için şuan bu fiyatlar mümkün değil.
bilgili bir abiye benziyorsun bir tane önerir misin

bilgili bir abiye benziyorsun bir tane önerir misin
Atılan gözlükler güzel ancak bütçe varsa Amazonda Tomy ler var ya da carrera hala 3500 bantlarında satılıyorlar. Hemde malzeme kesme asetat çok kaliteliler. Onlar bu fiyatlardayken hala alınması gerektiğini düşünüyorum. Mağaza fiyatları 7-8 bantlarında şuan çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Voguelerde 1700-2500 arasında mağaza güncel fiyatları şuan

Atılan gözlükler güzel ancak bütçe varsa Amazonda Tomy ler var ya da carrera hala 3500 bantlarında satılıyorlar. Hemde malzeme kesme asetat çok kaliteliler. Onlar bu fiyatlardayken hala alınması gerektiğini düşünüyorum. Mağaza fiyatları 7-8 bantlarında şuan çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Voguelerde 1700-2500 arasında mağaza güncel fiyatları şuan
Hocam şu raybanın klasik unisex herkesin kullandığı bi siyah gözlüğü var o nasıldır

Görüntü olarak bu ama farklı serileri var mı camı modele göre değişiyor mu bilmiyorum

Ben bir türlü bulamıyorum abi kaç ekartman söylüceğimi bi küçük geliyor bir büyük geliyor

Geri