onlar dalga geçmek için spawn oluyorlar konuya ama hakkını yememek lazım dalga geçmelik konuFırsat değil ki bu bedava falan diyen var kafayı yersin
bu rami bile alıp expoyu aktif ettiğinizde cl30 bir bellek kitiyle fark %1 bile fark olmayacak . Millet hynix a die rami yüksek bellek kitlerinde hobi olarak kullanıyor.hynix olmayan ram alınmaz mı hocam
eli öpülesi yanıt tespit helalO zaman zaten sıkıntı olmaz hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Taksitle sıfır almak varken sıfıra yakın fiyat verip alıcı beklemesi de garip yani bunların. Türkiyede ikinci el pc bazında değil her alanda saçma sapan zaten![]()
7-8 bile bu ramlere fazla cl30 olsa tadından yenmez. incehesabı bekleyelim belki güzellik yapar da bugünonlar dalga geçmek için spawn oluyorlar konuya ama hakkını yememek lazım dalga geçmelik konu
hynix'lerin oc potansiyeli çok daha yüksek. Alt zamanlamalarla oynayıp oyunlardaki %1 lowlar arasında hatrı sayılır fark oluyor. x3d işlemci varsa pek fark olmaz tabii.bu rami bile alıp expoyu aktif ettiğinizde cl30 bir bellek kitiyle fark %1 bile fark olmayacak . Millet hynix a die rami yüksek bellek kitlerinde hobi olarak kullanıyor.
o kadar değil hocam abartmayalım. 7-8 olsa ben bile alırım.7-8 bile bu ramlere fazla cl30 olsa tadından yenmez. incehesabı bekleyelim belki güzellik yapar da bugün
hocam eski piyasalardan bahsediyorum vatan mesela geçen hafta ramlerin fiyatını indirdi 64gb ramler 18 17 bin TL'ye satılıyordu 32gb ramler 6 bine satılıyordu bu itopyanın farkı nehynix'lerin oc potansiyeli çok daha yüksek. Alt zamanlamalarla oynayıp oyunlardaki %1 lowlar arasında hatrı sayılır fark oluyor. x3d işlemci varsa pek fark olmaz tabii.
o kadar değil hocam abartmayalım. 7-8 olsa ben bile alırım.
Vatan şuan indirim konusunda en üst seviyede. Başka hiçbir firma böyle indirim yapmadı maalesef.hocam eski piyasalardan bahsediyorum vatan mesela geçen hafta ramlerin fiyatını indirdi 64gb ramler 18 17 bin TL'ye satılıyordu 32gb ramler 6 bine satılıyordu bu itopyanın farkı ne
Mesela şuan ram almaya calısıyorum Lexar 32gb 6000MHZ CL30 faturasız, ömür boyu garantili diyor. 18 bine alıcağım bakalım sorun cıkıcak mı bilmiyorumVatan şuan indirim konusunda en üst seviyede. Başka hiçbir firma böyle indirim yapmadı maalesef.
3-5 fazla verip 0 be garantili almak daha mantıklı32gb tamamlamak istiyorsan alınır değerler aynı sorun yaşamazsın
Aynı değerlerde sıfır 32gb kingston satıyom 17bine henüz alıcı cıkmadı ama internetten 22-23k ya millet indirim var diye direkt siparis çekiyor anlamıyorum kimse 2. ele bakmıyor mu.
Sıfır ve 23 ay garantili. Garantisi bitmis olsa zaten yarı fiyatina satılmalı3-5 fazla verip 0 be garantili almak daha mantıklı