Aileme Derdimi Anlatamıyorum

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar, yaş 19. 2. mezuna kalacağım, sözelden gireceğim. Peder illa "dershaneye git" diye tutturdu. 3 tane dershane gezdik. En son gittiğimiz dershane Kzey Kore hapishanesi gibi. Haftanın 6 günü sabah 09.00'dan akşam 18.00'e kadar çıkmak yasakmış. Girişte telefonları topluyorlarmış. Kutu gibi bir odanın içinde herkesin kendi masası varmış, orada her şeyi bunların dediğine göre yapmam lazımmış. Yemeği bile bunlar ayarlıyormuş. Başımızda biri sürekli dolaşıyormuş. Ben kız arkadaşla falan bir münasebet yaşarsam aileyi arıyorlarmış. Çalışmazsak da gönderiyorlarmış. Ben de hâliyle gitmek istemedim. "Senden olmaz, sen çalışmazsın." falan diyor. Şimdi diğer dershanelerde okul gibi EA ve sayısal sınıfları var. Ben sözelci olarak orada ne işim var diyorum, anlamıyorlar. Bunları nasıl ikna edeceğim? Ben sözelde 5K yapsam yeter. Şu 345'in sözel seti var, onu aldırsam susarlar mı? Böyle vaziyetin a

Arkadaşlar, yaş 19. 2. mezuna kalacağım, sözelden gireceğim. Peder illa "dershaneye git" diye tutturdu. 3 tane dershane gezdik. En son gittiğimiz dershane Kzey Kore hapishanesi gibi. Haftanın 6 günü sabah 09.00'dan akşam 18.00'e kadar çıkmak yasakmış. Girişte telefonları topluyorlarmış. Kutu gibi bir odanın içinde herkesin kendi masası varmış, orada her şeyi bunların dediğine göre yapmam lazımmış. Yemeği bile bunlar ayarlıyormuş. Başımızda biri sürekli dolaşıyormuş. Ben kız arkadaşla falan bir münasebet yaşarsam aileyi arıyorlarmış. Çalışmazsak da gönderiyorlarmış. Ben de hâliyle gitmek istemedim. "Senden olmaz, sen çalışmazsın." falan diyor. Şimdi diğer dershanelerde okul gibi EA ve sayısal sınıfları var. Ben sözelci olarak orada ne işim var diyorum, anlamıyorlar. Bunları nasıl ikna edeceğim? Ben sözelde 5K yapsam yeter. Şu 345'in sözel seti var, onu aldırsam susarlar mı? Böyle vaziyetin a
O nasıl dershane ya

Sözel için dershane gerekmiyor aga bide sözelde düzgğn bölüm yok neden sözelden giriyorsun ayıptır?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sözel için dershane gerekmiyor aga bide sözelde düzgğn bölüm yok neden sözelden giriyorsun ayıptır?
Özel eğitim öğretmenliği var, gastronomi var. Derece falan yaparsam Galatasaray Üniversitesi İletişim de var. Sayısalda iyi değilim. Bildiğim alanda bir şeyler yapmak istiyorum.

Hocam çalışacak olan sensin sen yeterki calisacagina aileni inandır evde kendin eğer 345 veya doping ile calimasnı uygun gorduysen oyle calıs bunu sen bılırsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sözele harbi dershane gerekmez ama bencede 345 felan fistan yapsan kendini kapatsan 1 seneye içinden gecersin nedense çok easy geliyor bana sayılsalcı oldugum icinmi bilmem gerci onuda ypamıyozda neyse

Öyle bir dershaneye bir tanıdığım gitmişti, sonuç olarak daha kötü sıralama yaptı. Dershaneye gidebilirsin öyle istiyorlarsa da git ama öyle anlattığın gibi bir yer olmasın.

babanın parasını çarçur etme mekanıymış tam

O ilk mekan neymiş öyle en son o tür yöntemleri yapan bir dershane vardı 2016da ülkeyi ele geçirmeye kalktılar uzak dur öyle yerlerden. Sayısalda beğendiğin okusam çok güzel olur dediğin bir bölüm varsa sayisal çalış sayisal girenlerin bir çoğu sayısalcı değil bende dahil en azından okumaya değer diye sayisal giriyoruz.

O ilk mekan neymiş öyle en son o tür yöntemleri yapan bir dershane vardı 2016da ülkeyi ele geçirmeye kalktılar uzak dur öyle yerlerden. Sayısalda beğendiğin okusam çok güzel olur dediğin bir bölüm varsa sayisal çalış sayisal girenlerin bir çoğu sayısalcı değil bende dahil en azından okumaya değer diye sayisal giriyoruz.
kızlarla konuşmak yasakmış, buram buram tarikat kokusu aldım

Valla ben bir ara imam hatibe bulaşmıştım orda kız erkek sınıfları ayrıydı. Teneffüstede herhangi bir kızla konuşursan nöbetçi hoca elinde bal tokmağı ile sana saldırmaya geliyordu.
anadolu lisesindeydim, müdür yardımcısı kızların etek boyuna karışıyordu maks. o bile garip geliyordu

anadolu lisesindeydim, müdür yardımcısı kızların etek boyuna karışıyordu maks. o bile garip geliyordu
Ohoo o ne ki benim obp 71 2 sene o imam hatipte kaldım son 2 sene açığa geçip kurtuldum. Obp'min 71 olma sebebi cumaya gitmediğim günler sözlü notumun düşürülmesiydi. Manyak hocalar anlasmis cumaya gelmeyenlerin hayatini karartiyordu. Obpde en etkili olan derste önce Arapça sonra Matematik. Orada 71 obp ile kurtuldum ya şükrediyorum.

Hâlâ hangi mesleğin bana uygun olduğunu bilmiyorum. Sayısal alandaki mesleklere baktım ama bana uygun bir şey bulamadım. Sözel alanda ise gastronomi ve iletişim bölümleri dikkatimi çekti. Galiba dershaneye değil de etüt merkezi gibi bir yere gideceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kızlarla konuşmak yasakmış, buram buram tarikat kokusu aldım
Adam bir de "En iyi dershaneyiz." diyor. Tıp falan kazandırıyorlarmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,063
Üyeler
200,832
Son üye
küfürbaz silvestır

Geri