🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

Kp20 yeter ama kp50nin ekranı cezbediyor özelleştirmeyle gif konuluyor mu acaba

Kp20 yeter ama kp50nin ekranı cezbediyor özelleştirmeyle gif konuluyor mu acaba
2 yıl önceki bir videonun yorumlarında gördüm birisi gif eklenebilir mi diye sormuş, inceleyen kişi sadece ayarlar için olduğunu söylemiş. Yazılım güncellemesi ile değiştiyse bilemiyorum. Bilgi edinmek çok zor bu gamepad hakkında.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Memnun kalırsın hocam.
İnşallah hocam, stick latency şüphelendiriyor ama siz kullannışsınız bir gecikme olsa stickte farkedilirdi herhalde.

2 yıl önceki bir videonun yorumlarında gördüm birisi gif eklenebilir mi diye sormuş, inceleyen kişi sadece ayarlar için olduğunu söylemiş. Yazılım güncellemesi ile değiştiyse bilemiyorum. Bilgi edinmek çok zor bu gamepad hakkında.

İnşallah hocam, stick latency şüphelendiriyor ama siz kullannışsınız bir gecikme olsa stickte farkedilirdi herhalde.
Hocam fark etmedim kesinlikle varsa bile.

Kp40 zam yedi diye almamıştım, kp20 nin 40 a göre eksisi ne sertlik ayarı dışında?

Hocam fark etmedim kesinlikle varsa bile.
Sorun olacağını sanmıyorum o zaman, fps oyunu hiç oynamayacağım çünkü. Zaten ilk kez gamepad kullanıcam, deneyim olsun. Gamepad deneyimi hoşuma giderse üst modellere geçiş yaparım zamanla.

Kp40 zam yedi diye almamıştım, kp20 nin 40 a göre eksisi ne sertlik ayarı dışında?
Tetikler de tmr, latency daha iyi. En belirgin olanlar bunlar. Kp40 için söylediklerim; eksi değil de artısı olarak yazmışım.

Sorun olacağını sanmıyorum o zaman, fps oyunu hiç oynamayacağım çünkü. Zaten ilk kez gamepad kullanıcam, deneyim olsun. Gamepad deneyimi hoşuma giderse üst modellere geçiş yaparım zamanla.

Tetikler de tmr, latency daha iyi. En belirgin olanlar bunlar.
1k fiyat farkına değer mi peki sertlik ayarı ve tmr stick için? Birde rekabetçi oyunlarda test eden oldu mu gecikme olayını 50,60ms gecikme mevcut diyenler var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,063
Üyeler
200,832
Son üye
küfürbaz silvestır

Geri