18 Yaşında Genç İşi Araba Önerisi

Kral yapma gözünü seveyim başka zaman olsa tofaşından tut E30una zibilyon tane araba sayarsınız ha bunu bu mecrada sormak benim yalnışım tabi kusura bakma ama bu paralarada araba var yani sadec aramsını bilene
Bu paralarda araba var doğru diyorsunuz ama sizin aradığınız kriterde araba sayısı az.Hiçbir sosyal platformda hiçkimseye e30 gibi tofaş gibi arabalar önermedim önermem de.Mantık çerçevesinde en doğru arabayı alması için önerilerde bulunuyoruz.Burda binlerce insan konu açarak yardım alıp araba sahibi olmuştur.Aradığınız cevabı bulamadınız diye forum boş demek yanlış olur.Siz gidin e30 alın keyfinize bakın en iyisi.Aradığınız cevap buydu sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: liba
Kardeşim bak senin neredeyse 2 katı yaşında bir abin olarak söylüyorum,
Konuşma tarzından bile, trafiğe çıkabilecek yeterli olgunlukla olmadığın rahatlıkla anlaşılabiliyor.
Bunu seni kötülemek için söylemiyor kimse zira o yaşta oldukça normal bir şey.
İyiliğin için söylüyor buradaki insanlar.
O yaşta, bu durumda, hem de bir de düşük bütçe ile böyle bir topa girme.
O parayı yatırım yapmakta kullan, daha güzel şeylerde değerlendir ki ileride dönüp baktığında geçmişin "iyi ki"ler ile dolu olsun.

350k bandında düşünüyorum Kısa kesmeye çalışıcam evde daha önceden kullandığım 2 araba var
Megane 1 coupe ve pejo 206
Megane 1 coupe gerek hissiyat gerekse atmosferik olması olsun çok güzel yürüyordu yola yapışması falan çok iyidi bide bizdeki coupenin kazaya kurban olup perte gitmesi trajedik oldu çok hevesliydim 200 210 a kadar yürüyordu bir ukte kaldı şuanda ise abimde aktif olarak 206 var 1.4 hdi xt gailba 5 kapı hb model rc dönüşüm soft yazılım var araçta ışıklarda çoğu araca şok yaşatıyor fakat 150den sonra araba kesiliyor ve sanki direksiyon hissi gidiyor gibi ve elektiriksel sıkıntılar çok oluyor ayrıca ses sistemide dizicem (insanları rahatsız etmeden ) benzinli çıtırdan bir egzoz koyacağım güzel yürüyen uygun fiyatlı bir araç arıyorum gençlik hevesimi sedan arabalarda öldürmek istemiyorum 106 da bir seçenek şöförlüğmede güveniyorum ama 106 da çok kaza yaptırmaya meyilli önerileriniz için şimdiden teşekkürler bütce max 350k bandında
Megan 1 Coupe 1.6 16v ya da 2.0 16v alınır
Clio 2 1.6 16v 3 kapı modellere bakabilirsin
Ek olarak 1.4 16v 4 kapı Clio 2 de alabilirsin

300 bin bandında alıp kenarda 50 bin tutarsan zaten çok masraf açmazlar ortalama bir araç alırsınız zevkine göre ufak şeyler yapabilirsin

İlanlarda bazen rs 172 swaplı megan 1 ve clio 2 de bu bütçelere yakın bulunabiliyor

Bu paralarda araba var doğru diyorsunuz ama sizin aradığınız kriterde araba sayısı az.Hiçbir sosyal platformda hiçkimseye e30 gibi tofaş gibi arabalar önermedim önermem de.Mantık çerçevesinde en doğru arabayı alması için önerilerde bulunuyoruz.Burda binlerce insan konu açarak yardım alıp araba sahibi olmuştur.Aradığınız cevabı bulamadınız diye forum boş demek yanlış olur.Siz gidin e30 alın keyfinize bakın en iyisi.Aradığınız cevap buydu sanırım.
Abim benim ben foruma laf atmadımki neye gücendin bu kadar altta adam insan gibi önermiş ben hemen alacağım demiyorum gurbetci adamım ben otobüste millettin ayak kokusunu çekeceğime külüstür torosla 70 80 giderim daha iyi geçen hasta oldum başkasına götürtmek zorunda kaldım ele muhtaç olacağıma varsın arabaya çalışayım bilemiyorum hala para birikiyor olursa 350 değil 500e araba alırız doğrumuyum aslında sakin bir insanım ama arada denk geliyor saygızsızlıknettiysem kusura bakma ehliyet alalıda 7 ay oldu 206 ile gayet kartepede geziyorum hiç bir sıkıntıda yaşamadım neyse ama sağol cevabın bir hayat dersi niteliğinde oldu

Abim benim ben foruma laf atmadımki neye gücendin bu kadar altta adam insan gibi önermiş ben hemen alacağım demiyorum gurbetci adamım ben otobüste millettin ayak kokusunu çekeceğime külüstür torosla 70 80 giderim daha iyi geçen hasta oldum başkasına götürtmek zorunda kaldım ele muhtaç olacağıma varsın arabaya çalışayım bilemiyorum hala para birikiyor olursa 350 değil 500e araba alırız doğrumuyum aslında sakin bir insanım ama arada denk geliyor saygızsızlıknettiysem kusura bakma ehliyet alalıda 7 ay oldu 206 ile gayet kartepede geziyorum hiç bir sıkıntıda yaşamadım neyse ama sağol cevabın bir hayat dersi niteliğinde oldu
Kardeşim sen kusura bakma ben yanlış anlamışım.İnsanların önerdiği arabaları beğenmemezlik gibi algıladım bir an kusuruma bakma.350-400lira arası bütçelere denk gelirsek mitsubishi lancerlara bakabilirsin taş gibi arabalardır hiçbir yeri arıza çıkarmaz.Eski fransız tavsiye etmem elektrik arızaları bitmediği için.Bütçen dahilinde mitsubishi lancerlara göz gezdirebilirsin.

18 yaşında birine ne arabası büyü adam ol önce.Bu yaşta araba mı verilir çocuğa.

Ne alaka hocam yıl olmus 2026. Başka ülkelerde 15 16 yasından itibaren kullanabiliyorlar
Diyorum ya kimse ben inşaatta akşama kadar tabiri caizse köpek gibi çalışırken ÇOCUK ibaresi koymuyor ama lafa gelince çocuk bu tarz insanlarla vakit kaybetmemek gerek ha illaki hatalarım var her insanın olduğu gibi ben elimden geldiğince insanların hangi lafı neden ağzından çıkmış diye düşünüyorum ama bunlara aklım ermiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne alaka hocam yıl olmus 2026. Başka ülkelerde 15 16 yasından itibaren kullanabiliyorlar

Yürüyordan kastın ne mesela kaç sn alıyordu senin arabalar megane ile 206
Beni tatmin ediyordu.

Diyorum ya kimse ben inşaatta akşama kadar tabiri caizse köpek gibi çalışırken ÇOCUK ibaresi koymuyor ama lafa gelince çocuk bu tarz insanlarla vakit kaybetmemek gerek ha illaki hatalarım var her insanın olduğu gibi ben elimden geldiğince insanların hangi lafı neden ağzından çıkmış diye düşünüyorum ama bunlara aklım ermiyor

Beni tatmin ediyordu.
Bu parada yürüyen araba var da altından kalkamazsın cogunun masrafı cok. Bence sen sorunsuz bi civic bak bu para hb eski kasalardan. Yine bi sekil yürütürsün civici

Beni tatmin ediyordu.
otobanda çoğu araçla kafa kafaya gidiyorduk benim öyle aşırı bir basmam olmadı ama kmoda 195 gördüm daha devir vardı ama kendime güvenmediğim için bıraktım 1.4 hdi 206da güzel ama 170den sonra sanki daha gitmiyormuş hibi geliyor anlamadım ha coupenin kazaya gitmiş olmasıda biraz nolstaji hevesi yaşatıyor çok kullanamadım arabayı

Bu parada yürüyen araba var da altından kalkamazsın cogunun masrafı cok. Bence sen sorunsuz bi civic bak bu para hb eski kasalardan. Yine bi sekil yürütürsün civici
1.5 ex di sanırım 3 kapı aslında onlar nasıl ne dersin

otobanda çoğu araçla kafa kafaya gidiyorduk benim öyle aşırı bir basmam olmadı ama kmoda 195 gördüm daha devir vardı ama kendime güvenmediğim için bıraktım 1.4 hdi 206da güzel ama 170den sonra sanki daha gitmiyormuş hibi geliyor anlamadım ha coupenin kazaya gitmiş olmasıda biraz nolstaji hevesi yaşatıyor çok kullanamadım arabayı
2.0 mıydı coupe? Amacın sadece yürümekse a3 tür stok 320 520 dir vs tokatlarım 0 200 de falan diyosan benim arabadan da bakabilirsin. Ama masrafına yetişebilir misin bilmiyorum. Ben tatildeyken babam kullanıyor o sıra 14 15lt ye iniyor ortalama tüketim bendeyken +22lt. 3.0 v6 laguna 2. Elektrik masrafı vs de cok.

Geri