Hayır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
GAINWARD RTX5070 PYTHON III 12GB GDDR7 192bit
GAINWARD RTX5070 PYTHON III 12GB GDDR7 192bit ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ekran Kartları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
ayrıca 9070xt varken alı
Keşke 9070 xt nin Fiyatı Artmasa da alabilselerdi be dostMesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
GAINWARD RTX5070 PYTHON III 12GB GDDR7 192bit
GAINWARD RTX5070 PYTHON III 12GB GDDR7 192bit ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ekran Kartları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
ayrıca 9070xt varken alınmaz
vatan gece indiriminde asrock 36kKeşke 9070 xt nin Fiyatı Artmasa da alabilselerdi be dost
rx 9070 ile 5070 denk fiyat şuanda
Alıntıyı görüntüle
bence bu fiyata asla alınmaz da alacaksan da gainward olanı alKral sence ilk attığın kart alınır mı? yoksa max inidirim bumu
he öyle mi olmuş, tamamdır o halde ikinci el karta sıfır parası bağlasın nakit şekilde. saçma olduğu bariz belli fiyatın. gainward soğutması gayet iyi atrıcaBeyler adam ASUS TUF modeli atmış, siz giriş seviyesi soğutma çözümleri sunan modelleri tavsiye olarak öneriyorsunuz.
Onu gördüm ya Bedavavatan gece indiriminde asrock 36k
Fark etmez Adam sıfır 5070 parası ödeniyor Ona bakarsan 2 nci el 5070 ler 28-30 a satılıyorBeyler adam ASUS TUF modeli atmış, siz giriş seviyesi soğutma çözümleri sunan modelleri tavsiye olarak öneriyorsunuz.
Ahmet, senin derdin ne bilader benle, sana giren çıkan ne anlamadım, bırak konu sahibi cevap versin.bence bu fiyata asla alınmaz da alacaksan da gainward olanı al
he öyle mi olmuş, tamamdır o halde ikinci el karta sıfır parası bağlasın nakit şekilde. saçma olduğu bariz belli fiyatın. gainward soğutması gayet iyi atrıca
o furmark testi çok namuslu gelmedi hocam. test hep alt+tab da yapılmış 1500 fps 600fps bunlar 5070 için hayal ötesi değerlerRTX5070 ilandaki alınır mı sizce güvenilir mi?.
Harbiden O cevap Ne ya şldjaSİŞDLKAJSDŞLKASJDAAhmet, senin derdin ne bilader benle, sana giren çıkan ne anlamadım, bırak konu sahibi cevap versin.