shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 587
bitti hemen aldılarİkinci el değil ama ihtiyacı olan varsa aldığım fiyattan veririm
Alıntıyı görüntüle
bitti hemen aldılarİkinci el değil ama ihtiyacı olan varsa aldığım fiyattan veririm
Alıntıyı görüntüle
Gelmez diye iptal ettim etmesemde kartta para yoktu zaten umarım gelir sanaİkinci el değil ama ihtiyacı olan varsa aldığım fiyattan veririm
Alıntıyı görüntüle
Geliyor hocam, iptal edecektim ama yakalayamayan tayfanın işi görülsünGelmez diye iptal ettim etmesemde kartta para yoktu zaten umarım gelir sana
hayırlı olsun hocam ben genelde hdd ler direkt bitiyo diye denemek icin aldım alındı normalde ihtiyacımda yoktu paramda yoktu
aynı magazanın daha once teslım ettıgını belırtmış tabi şans işi bu sefer iptal eder belkiAttığında 12 tb yaziyodu bunda 8tb ne iş
Hocam uygulama ne?
yasak kardeşim yasakHocam uygulama ne?
Çok nadir denk geliyor genelde 1/2 stoğu kalan ürünler düşüyor onlarda anında bitiyor. Donanım Arşivi harici https://www.anlikfirsatlar.com.tr/amazon-depo buradanda bakıyorum ara sıra
Hocam bu sitedeki fiyatlar çok uygun görünüyor ama bu fiyatlara gelmez galiba bazı ürünler Hocam bu sitedeki fiyatlar çok uygun görünüyor ama bu fiyatlara gelmez galiba bazı ürünler
kaça yakaladın sorması ayıp?5070 ararken 5070ti denk getirdim amazondan sıfır sorun orjinal kutu tek fark 1 yıl garanti